INSPEKCIJA NA MESTU NESREĆE GDE JE POVREĐEN RADNIK: Na njega pala betonska greda!

Autor:

Hronika

06.10.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je obavešten od strane policije, inspektor rada je stigao na mesto događaja i započeo inspekcijski nadzor.

INSPEKCIJA NA MESTU NESREĆE GDE JE POVREĐEN RADNIK: Na njega pala betonska greda!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Inspekcija za rad je intervenisala na licu mesta kako bi istražila uzroke nesreće na gradilištu u Beogradu, gde je danas radnik R.M. teško povređen kada se srušila betonska greda, prema informacijama Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

- Dana 6. oktobra, oko 8 časova na gradilištu u Beogradu, u ulici Džordža Vašingtona broj 56 došlo je do teške povrede na radu zaposlenog R.M. Do teške povrede na radu je došlo prilikom rušenja starog objekta, kada se na povređenog, koji se nalazio na šutu prethodno porušenog dela objekta obrušila betonska greda.Tom prilikom je R. M. zadobio povrede u vidu fraktura u predelu nogu - ističe se u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

Nakon što je obaveštena od strane policije, inspektor rada je stigao na mesto događaja i započeo inspekcijski nadzor.

Tokom daljeg procesa inspekcijskog nadzora, na osnovu prikupljenih činjenica, inspektor rada će preduzeti odgovarajuće korake u skladu sa svojim nadležnostima, kako se navodi u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading