NEKO JE STAJAO NA PROZORU I GLEDAO DOLE: Izjave komšija sa Novog Beograda probudile sumnju o smrti stranog državljanina!

Autor:

Hronika

03.10.2023

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo muškarca starosti oko 30 godina zatekli su prolaznici koji su u kratkom roku pozvali Hitnu pomoć i policiju, nakon čega je telo prevezeno na Institut za sudsku medicinu na obdukciju.

NEKO JE STAJAO NA PROZORU I GLEDAO DOLE: Izjave komšija sa Novog Beograda probudile sumnju o smrti stranog državljanina!

Foto: Republika

Strani državljanin stradao je danas nakon pada sa petog sprata zgrade u Ulici Antifašističke borbe na Novom Beogradu.

Kako saznajemo, do nesreće je došlo oko 14.50 časova. Policija je prilikom ulaska u stan u kojem je živeo zatekla dve muške osobe, iz Pakistana i Nepala.

Kako je reporteru "Blica" rečeno na licu mesta, muškarac starosti oko 30 godina pao je na leđa, nakon čega se okrenuo na bok.

- Nije se ništa čulo, samo kada je pao glasno je lupilo. Istrčali smo svi napolje i videli mršavog muškarca kako leži na boku. Nije davao nikakve znake života. Hitna pomoć i policija su brzo stigli i kad su ga pretresali za dokumenta, videla sam dve ogromne masnice na leđima - ispričala je radnica jednog frizerskog salona ispred kog je nesrećni muškarac pao.

"Ovo je ukleto naselje, stalno se nešto dešava"

Kako je potom dodala, nigde na betonu ispod prozora nije bilo krvi, dok je mladić bio toplo obučen.

- Iznenadilo me što nije bilo krvi, ali čula sam da je Hitna pomoć rekla kako ima unutrašnja krvarenja i da je zbog toga zadobio modrice. Ne bih ih ni videla, jer je bio obučen u neku jaknicu, baš ne za ovo vreme. U šoku sam, ali ovakve stvari se stalno dešavaju u naselju, ovo je poznato kao ukleto naselje - izjavila je očevidac za "Blic".

"Videla sam da neko stoji na prozoru i gleda"

Jedna devojka se našla na licu mesta u trenutku nesreće i kako kaže "doživela je neverovatni stres" od prizora, kao i da je videla kako neko sa kobnog prozora posmatra scenu koja se odvija na betonu.

- Videla sam kako pada. Samo je lupilo, ništa se potom nije čulo. Kada sam pogledala gore, videla sam da neko stoji na prozoru na petom spratu i gleda dole. U tom trenutku nisam ni videla da stoji klima uređaj ispod prozora, ali sad vidim da stoji. Ne znam kako je pao, ali pored je terasa, koja je kao što vidite, zatvorena - ispričala je uznemirena devojka u jednom dahu.

"Mislili smo da je pala neka ploča"

Devojka je za "Blic" ispričala kako ovo nije prvi put da ovako nešto neprijatno doživi, ali da je prvi put da vidi uživo.

- U šoku sam i dalje, ne znam kako da izbacim scenu iz glave. Nije prvi put da vidim, ali nije svejedno. Stajali su ljudi i gledali, Hitna pomoć je brzo stigla, ali momku nije bilo pomoći. Sve se odigralo brzo - završila je.

Očevici koji su se našli na licu mesta nakon nesreće ispričali su reporteru "Blica" da su u prvi mah mislili da je neka ploča pala sa fasade i da nisu mogli da veruju kada su shvatili šta se zaista zbilo.

- Čulo se kako je lupilo. Nikoga, ali baš nikoga nije bilo u tom delu. Mislimo smo da je pala neka ploča, nešto teško, ali kad smo se okrenuli, videli smo kako nepomično leži na betonu. Užasna scena - ispričala je jedna od sugrađanki.

Kako dalje navode, nisu čuli neku raspravu ili bilo šta što bi najavilo ovaj potresni incident.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading