DETALJI UBADANJA FRIZERA U NASELJU STEPA STEPANOVIĆ! Arapi provocirali mušterije, pa ZARILI NJEGOVOM BRATU ŠRAFCIGER U OKO!

Autor:

Hronika

30.09.2023

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U naselju Stepa Stepanović kasno sinoć je došlo do incidenta kada je grupa Arapa, navodno, šrafcigerom napala jednog frizera.

DETALJI UBADANJA FRIZERA U NASELJU STEPA STEPANOVIĆ! Arapi provocirali mušterije, pa ZARILI NJEGOVOM BRATU ŠRAFCIGER U OKO!

Foto: ST/Petar Divac/N. MANDIĆ

Polciija i Hitna pomoć

Kako navode izvori Republike, u incidentu koji se sinoć dogodio, ima i teže povređenih.

Draganu su u lokalu bili Arapi i nisu hteli da izadju, pravili su probleme, provocirali mušterije. On je video da će da bude frka i pozvao brata da bude tu. Pokušavali su da smire situaciju, međutim Arapi su bili agresivni i uboli su ga u bitinu, otvorili mu glavu, noga mu je u gipsu.

Njegovog brata su uboli u oko i on je životno ugrožen - istakao je naš izvor i dodao da je Dragan Đ. inače i vlasnik lokala u kome se incident odigrao.

 

 

Povređeni su nakon intervencije organa reda prevezeni u Urgentni centar. Policija je napadače lišila slobode, a njima je po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading