REANIMIRALI SU GA, GLAVOM JE ISKRIVIO ZNAK OD UDARCA: Novi stravični detalji tragedije u Bulevaru!

Autor:

Hronika

26.09.2023

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresno svedočenje očevidaca saobraćajne nesreće u Bulevaru kralja Aleksandra.

REANIMIRALI SU GA, GLAVOM JE ISKRIVIO ZNAK OD UDARCA: Novi stravični detalji tragedije u Bulevaru!

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

U saobraćajnoj nesreći u Bulevaru kralja Aleksandra večeras oko 18 časova je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo motociklista M.M. (46).

On je prilikom udesa udario u trafiku i saobraćajni znak, te život izgubio na licu mesta. Radnica iz prodavnice koja se nalazi preko puta mesta nesreće ispričala je detalje ove tragedije.

- Skočila sam misleći da je auto udario u trafiku. Kada sam izašla videla sam čoveka sa kacigom kako leži. Hitna pomoć je pokušavala 10 do 15 minuta da ga reanimira, ali nisu mogli da mu pomognu. Lekar iz Hitne pomoći je rekao da je prilikom sudara sleteo sa motora, glavom udario u znak koji je iskrivio i pao. Motor je odleteo na šine koje su nasred puta, nekih 4 do 5 metara udaljene - rekla je prestravljena žena za Blic i dodala da se saobraćaj odvijao u dve trake i da se vozila nisu brzo kretala, te da se on najverovatnije provlačio između automobila.

- Jako je lupilo, kao da je udario u nešto, a onda je odleteo u jednu stranu. Motor je bio nekoliko metara dalje od tela - rekla je jedna od žena koja se zatekla na licu mesta.

Podsetimo, do nesreće je došlo kada su se sudarili motociklista (46) koji je upravljao skuterom marke "pjađo beverli" i vozač automobila M.P. (19) koji je upravljao "golfom", a povređen je i policajac koji je bio na službenom zadatku i koji je krenuo na uviđaj. Najverovatnije je proklizao i tom prilikom pao, vozilom Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading