SVAKI DAN PLAČEM ZA STRADALOM DECOM, UROŠ JE TUKAO SVE NAS U KUĆI, A MAJKU JE GURNUO PRE MASAKRA: Stravične reči dede masovnog ubice iz Mladenovca

Autor: Republika, S.S.

Hronika

25.09.2023

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- U dvorištu Uroševe kuće zatekli smo njegove dedu i majku Biljanu. Saša ju je pitao da li smo im nešto dužni i da li smo im nešto zlo učinili - priča ožalošćena majka

SVAKI DAN PLAČEM ZA STRADALOM DECOM, UROŠ JE TUKAO SVE NAS U KUĆI, A MAJKU JE GURNUO PRE MASAKRA: Stravične reči dede masovnog ubice iz Mladenovca

Foto: yoututube.com/Insajder Video

Milan i Kristina (19) Panić, mladi policajac i njegova sestra, tragično su lišeni života u noći 4. maja u krvavom pohodu Uroša Blažića, koji je počinio masakr u selima Malo Orašje i Dubona, kada je ubio devetoro mladih i ranio još 12. 

Njihovi roditelji Zorica i Saša Panić ispričali su da su se suočili sa njegovom porodicom nakon zločina, kada su prolazili pored njihove kuće idući sa groblja na kojem počivaju oba njihova deteta.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, Printscreen

Uroš Blažić

- U dvorištu Uroševe kuće zatekli smo njegove dedu i majku Biljanu. Saša ju je pitao da li smo im nešto dužni i da li smo im nešto zlo učinili, na oba je rekla: "Ne". A kada smo je pitali zašto su nam deca pobijena, rekla je:"Ne znam". U tom momentu dolazi Urošev deda i plače. Baca kapu na zemlju i počinje da nam priča kako je tužan i kako dva meseca plače za našom decom. Saša mu je tada rekao: "Nemoj da plačeš, ne mogu da me ganu tvoje suze" - prepričava Zorica Panić.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Sahrana Kristine i Milana

Međutim, ubicin deda tada ožalošćenim roditeljima otkriva da je Uroš bio nasilan prema svojoj porodici.

- Deda je tada rekao:"Šta smo mu mi mogli?! Nismo mogli ništa. On je sve nas maltretirao, imao je 130 kila. Mlatio nas je. To veče, pred masakr, je majku gurnuo". U tom trenutku ona mu je rekla: "Ćuti, nemoj to da pričaš pred njima" - prisetila je majka stradalih brata i sestre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (2)

Loading
Komentar

25.09.2023 20:12

Realno , ljudi nisu krivi. I sami su zrtve.. Vas ozaloscenih i naroda koji ih osudjuju, ne moze niko da odgovara za drugu odraslu osobu.

GRNT

12.10.2023 21:51

Monstrumu da ima pravde smrtna,ali ni to ne bi umanjilo bol,čemer I jad bliznjima od zrtava...Majka I deda su odgajili "zmiju u nedrima"....Tuzni zivoti.....