DETALJI POLICIJSKE AKCIJE "ARMAGEDON"! Među uhapšenim pedofilima ima bivših robijaša - evo šta je pronađeno na RAČUNARIMA!

Autor:

Hronika

20.09.2023

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među uhapšenima su i povratnici u izvršenju krivičnih dela iz oblasti seksualne eksploatacije maloletnih lica putem interneta.

DETALJI POLICIJSKE AKCIJE "ARMAGEDON"! Među uhapšenim pedofilima ima bivših robijaša - evo šta je pronađeno na RAČUNARIMA!

Foto: Shutterstock

Nasilje

U velikoj policijskoj akciji nazvanoj "Armagedon", koja je obuhvatila celu teritoriju Srbije, uhapšena je veća grupa pedofila i seksualnih predatora. Osumnjičeni su koristili internet za izvršenje krivičnih dela protiv devojčica i dečaka, a tokom akcije su zaplenjeni računari osumnjičenih i prikupljeni konkretni materijalni dokazi za određena krivična dela.

Uhapšeni su i neki povratnici u izvršenju krivičnih dela iz oblasti seksualne eksploatacije maloletnih lica putem interneta. Među žrtvama se nalaze deca uzrasta od 3 do 14 godina.

Ova akcija je sprovedena u saradnji pripadnika Uprave za tehniku i Službe za borbu protiv visokotehnološkog kriminala MUP-a Srbije, u saradnji sa Tuzilaštvom za visokotehnološki kriminal.

MUP Srbije ističe da je bezbednost dece prioritet u njihovom radu i da će nastaviti da preduzimaju mere za zaštitu maloletnika od seksualnog zlostavljanja i eksploatacije putem interneta.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading