SASLUŠAN NAPADAČ NA "VRAČARCA" U NJEGOŠEVOJ ULICI! Ispalio nekoliko hitaca, pa mesec dana bio u bekstvu, OVAKO SE BRANIO!

Autor:

Hronika

13.09.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Filip A. (27) zbog sumnje da je 12. avgusta ove godine u kafiću na Vračaru iz pištolja, koji je neovlašćeno nosio, teško ranio M.D. i doveo u opasnost više ljudi.

SASLUŠAN NAPADAČ NA "VRAČARCA" U NJEGOŠEVOJ ULICI! Ispalio nekoliko hitaca, pa mesec dana bio u bekstvu, OVAKO SE BRANIO!

Foto: MUP Srbije

Osumnjičeni je na saslušanju negirao da je on pucao u M.D, ali nije želeo da odgovara na pitanja tužioca i branioca.

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, kao i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim delom Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je Filip A. oko 4.40 časova ujutru, najpre došao svojim automobilom do bašte ugostiteljskog objekta Njegoševoj ulici u kojoj se nalazio M.D. sa više prijatelja, te je počeo da ih verbalno provocira, a potom se fizički sukobio sa L.F.

Nakon toga otišao je po oružje i ubrzo se vratio do navedenih lica noseći u ruci revolver kojim je pokušao da liši života M.D. i dovede u opasnost život L.F. i F.K, dok su se ostala lica razbežala.

Nakon rvanja sa L.F i F.K. koji su mu prišli s ledja u nameri da ga razoružaju, osumnjičeni je u nameri da liši života M.D. ispalio više projektila u njihovom pravcu, od kojih je jedan projektil pogodio M.D, nanevši mu tako tešku telesnu povredu u vidu ustrelne rane u predelu levog kuka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading