SAŠA S. NAPRAVIO KRVAV PIR U CVEĆARI NA KARAĐORĐEVOM TRGU: Grobar izrešetao bivšu pa pucao sebi u glavu

Autor: A.A.

Hronika

28.02.2018

17:44 >> 20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U zemunskoj cvećari "Nena" na Karađorđevom trgu sinoć oko 18 časova došlo je do pucnjave u kojoj su renjene dve osobe.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Mesto zločina

Vinovnik ove tragedije je Saša S. (41) iz Crepaje, inače radnik na Bežanijskom groblju, koji je iz pištolja bukvalno izrešetao bivšu devojku i radnicu cvećare "Nena", Marinu M. (29), a zatim pucao sebi u glavu. Pravim čudom oboje su ostali živi, ali su u teškom stanju prebačeni u Urgentni centar.

Prema nezvaničnim informacijama Marina je pogođena dva puta u stomak, jednom u grudi i jednom u nogu, a očevici tvrde da je tako ranjena uspela da izađe iz cvećare i pozove pomoć. Za to vreme Saša je ostao u lokalu i pucao sebi u glavu. 

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Ovde se desio krvavi pir

Kako Srpski telegraf saznaje, Saša i Marina su do nedavno živeli u vanbračnoj zajednici, ali je nesrećna žena u toj vezi bila često izložena nasilju i zato je odlučila da prekine vezu. Prema izjavama poznanika Saša je pre oko tri nedelje poslednji put prebio nevenčanu suprugu koja se posle toga vratila u roditeljski dom u Borči.

Ljubomorni čovek je pre nekoliko dana pokušao da priđe Marini, ali je ona tada obavestila policiju koja ga je naterala da se udalji od nje, a juče je došao kod nje na posao i pokušao da je ubedi da mu se vrati. Vlasnica cvećare i njen suprug, koji su bili tu pre nesreće kažu da tada nije pravio probleme, ali su ipak sačekali da ode.

Ipak kada su oni krenuli kući posle 15 minuta, Saša se vratio i napravio krvavi pir. 

Marina M. operisana, krvnik kritično

Kako Republika saznaje od izvora u Urgentnom centru, Marina M. zadobila povrede grudi i butine i operisana je, dok je Saša S. ima prostrelnu ranu kod slepoočnice i nalazi se u kritičnom stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading