BEOGRAĐANIN ZA PRIMER! HEROJ SA NOVOG BEOGRADA! Sa terase video kako manijak ljubi i pipka devojčicu - pa zvao oca i policiju!

Autor:

Hronika

06.09.2023

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se dogodio u jednom od lokalnih parkova kada je Stefan B., komšija oštećene devojčice.

BEOGRAĐANIN ZA PRIMER! HEROJ SA NOVOG BEOGRADA! Sa terase video kako manijak ljubi i pipka devojčicu - pa zvao oca i policiju!

Foto: shutterstock

Manijak

Bežanijska četvrt u Beogradu bila je potresena incidentom u kojem je 36-godišnji muškarac, identifikovan kao B.K. iz Bežanijske kose, uhapšen pod ozbiljnim sumnjama za nedozvoljene polne radnje nad maloletnicom sa posebnim potrebama. Sud je donio odluku da se muškarcu odredi pritvor do 30 dana, a protiv njega je podneta krivična prijava zbog ovih ozbiljnih optužbi.

Incident se dogodio u jednom od lokalnih parkova kada je Stefan B., komšija oštećene devojčice, sa svoje terase primetio nepoznatog muškarca kako se približava maloletnici i pokušava da je dodiruje i ljubi. Stefan B. odmah je reagovao pozivom na pomoć oca devojčice, i zajedno su pokušali da uhvate muškarca. Detaljno su opisali situaciju policiji, koja je brzo intervenisala i uhapsila sumnjivog muškarca.

- Čuli smo da je komšija Stefan sedeo na terasi, a da je u parku bila devojčica iz naše zgrade. On je u jednom trenutku video da je pored nje seo nepoznati muškarac. Tada ju je zagrlio i počeo da je ljubi i dodiruje. Stefan je odmah pozvao oca devojčice i čuli smo da su zajedno jurili manijaka. Uhapsila ga je patrola sa Novog Beograda - kaže jedna od stanarki zgrade u Partizanske avijacije.

Tužilaštvo je pokrenulo istragu koja će uključivati saslušanje svedoka, uključujući i samu oštećenu devojčicu, u prisustvu njenih roditelja. Do sada, osumnjičeni B.K. nije bio poznat po nedozvoljenim polnim radnjama ili drugim ozbiljnim prestupima.

Ova situacija je duboko potresla lokalnu zajednicu i izazvala zabrinutost u vezi sa sigurnošću dece i maloletnika u parkovima i drugim javnim mestima. Pravosudni organi će nastaviti da istražuju slučaj i preduzimati odgovarajuće mere kako bi zaštitili javni interes i sigurnost najmlađih građana.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading