PIJANI PACIJENT NASRNUO NA EKIPU HITNE POMOĆI: Morali da stisnu PANIK TASTER kako bi spasili živu glavu!

Autor:

Hronika

05.09.2023

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko policajaca je jedva uspelo da ga savlada.

PIJANI PACIJENT NASRNUO NA EKIPU HITNE POMOĆI: Morali da stisnu PANIK TASTER kako bi spasili živu glavu!

Foto: shutterstock, youtube/printscreen

Nekoliko zaposlenih u noćnoj smeni kraljevačke Hitne pomoći, fizički su napadnuti u nedelju od strane agresivnog pacijenta.

Kako je ispričala glavna sestra Ana Ratković, nemili događaj desio se oko 22 sata kada je pacijent u vidno alkoholisanom stanju u pratnji dve osobe doveden da mu se sanira povreda na zadnjem delu leve butine. 

 - Kada ga je doktorka pitala kako se povredio, to je njega toliko razljutilo da je u momentu počupao je infuziju, porušio paravane, sav medicinski materijal je rušio pred sobom i krenuo na šalter gde je rukom pokušao da dohvati dežurnog. U strahu su se svi povukli i zaključali u dispečerski centar - rekla je Ratković.

Ona je napomenula da su odmah nakon incidenta snimci iz zdravstvene ustanove predati policiji, te da su scene bile užasne. 

- On je pesnicom udarao u to debelo staklo i pritom posekao ruku i dok je krv liptala na sve strane jurnuo je na vrata prijemnice... Jedan vozač je izašao da ga smiri, međutim on je počeo da ga davi - nastavlja sestra. 

Na svu sreću, Hitna pomoć ima panik taster, koji ih je na kraju i spasio. 

Nekoliko policajaca je jedva uspelo da ga savlada. 

- S obzirom na to da je bio povređen odvezli su ga na hirurghiju, a potom i na psihijatriju gde su ga obuzdale dve medicinske ekipe. 

Za sve to vreme u Hitnoj pomoci bilo je mnogo ljudi, nered i krv na sve strane, a zaposleni vrlo uznemirini. 

- Svi su, medutim, nastavili da rade do ujutru iako su bili životno ugroženi. Obavili su sve terene, pomogli svima - istakla je Ratković.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading