TRAŽILA BRATA, A NJEGOVA GLAVA BILA IZA NJE: Jezive scene ispred zgrade u kojoj je vlasnik stana aktivirao eksploziv (FOTO)

Autor:

Hronika

01.09.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Devojku su pored mene izneli, ona je bila sva krvava, a momak je sedeo na stepenicama, držao se za oči - pričaju komšije

TRAŽILA BRATA, A NJEGOVA GLAVA BILA IZA NJE: Jezive scene ispred zgrade u kojoj je vlasnik stana aktivirao eksploziv (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, D. Kadić

Nakon stravične eksplozije u Smederevu, sestra nastradalog Đorđa A. (56), koji je aktivirao eksploziv ispred svog stana, došla je do zgrade, uplašena za život svog brata. 

- Svi smo bili ispred zgrade, kada se u jednom trenutku pojavila njegova sestra, tad sam je prvi put videla u životu, rekla je: "Moj brat ima stan u toj zgradi, plašim se da nije on nastradao". Potom je opisala kako on izgleda, a kad nam je rekla da ima razbarušenu dugu kosu, sve nam je bilo jasno, nismo znali kako da joj kažemo da se prekoputa nalazi njegova krvava glava - navodi komšinica iz zgrade za Republiku.

Drugi stanari opisali su šta se desilo sa Đorđevim podstanarima, bratom i sestrom Nikolom i Miljanom P.

Republika

Foto: D. Kadić

Deo Đorđevog tela ispred zgrade

- Devojku su pored mene izneli, ona je bila sva krvava, a momak je sedeo na stepenicama, držao se za oči. Njih Đorđe nikako nije mogao da iseli. Nisu plaćali struju, vodu, kiriju, ništa, živeli su kao da je taj jednosoban stan njihov. Oni su se stalno svađali međusobno, brat, sestra i otac. Ta devojka što je povređena, ima ćerku od 5,6 godina i u trenutku eksplozije, ona se nalazila ispred zgrade sa dedom, za kojeg kažu da se leči u Kovinu od alkoholizma. Tokom korone oni su imali svakodnevne svađe, vrištali su i uznemiravali ceo komšiluk, ali ih nismo prijavljivali jer smo znali da se sa njima ne vredi raspravljati - priča jedna stanarka zgrade.

Đorđe A. stradao je sinoć u Smederevu kada je ispred svog stana, u kom su bili podstanari, aktivirao eksploziv. On je poginuo na licu mesta, a jedan od njegovih podstanara Nikola P. (25) je teško povređen i najverovatnije će izgubiti vid na jednom oku, dok je Nikolina sestra (22) lakše povređena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Penzioner

01.09.2023 18:41

ZASTO ne objavite imena i prezimena POSTENIH PODSTANARA kao i odakle su dosli u Smederevo ????

zozon

01.09.2023 19:40

Šteta za Đorđa, a podstanari su bolje prošli nego što su zaslužili.