OGLASIO SE MUP O NAPADU U BAČKOJ PALANCI: Mladići udarali inspektora, u kući maloletnika pronađena droga i oružje!

Autor:

Hronika

30.08.2023

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretresom maloletnikovog stana, policija je pronašla pištolj i pušku, prigušivač i 129 komada municije, kao i manju količinu marihuane.

OGLASIO SE MUP O NAPADU U BAČKOJ PALANCI: Mladići udarali inspektora, u kući maloletnika pronađena droga i oružje!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D. V. (24), iz Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, kao i D. V. (19), iz istog mesta, osumnjičenog za krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Uhapšen je i sedamnaestogodišnjak iz Bačke Palanke koji se tereti za tri krivična dela, napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Sumnja se da je D. V. (24), prilikom legitimisanja, na ulici, pokušao da pobegne od dvojice inspektora, ali su ga oni, ubrzo, sustigli. U tom trenutku, kako se sumnja, D. V. (19) je automobilom udario jednog od inspektora i lakše ga povredio.

Takođe, sumnja se da su, posle toga, D. V. (19) i maloletnik izašli iz automobila i fizički napali policijske službenike. Pretresom maloletnikovog stana, policija je pronašla pištolj i pušku, prigušivač i 129 komada municije, kao i manju količinu marihuane.

Dvojici punoletnih osumnjičenih određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Bačkoj Palanci.

Sedamnaestogodišnjak će, uz krivičnu prijavu, biti priveden na saslušanje višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading