PRVE SLIKE SA MESTA ZLOČINA U MLADENOVCU! Vlasnik kafane "Panorama" otvorio dušu: Čovek je pao kao sveća, celu noć nismo oka sklopili!

Autor:

Hronika

29.08.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema svedočenju jednog od prisutnih, Dušan A. je sedeo za stolom sa sinom, bratancem i kumom kako bi proslavili 21. rođendan njegovog sina.

PRVE SLIKE SA MESTA ZLOČINA U MLADENOVCU! Vlasnik kafane "Panorama" otvorio dušu: Čovek je pao kao sveća, celu noć nismo oka sklopili!

Foto: facebook, Dragan Kadic

Mladenovcu, na žalost, došlo je do tragičnog događaja u kojem je Dušan A. (47) ubijen tokom tuče u kafani pred očima svog sina. Incident se odigrao dok su se šestorica uhapšenih nalazila za susednim stolom. Svađa koja se pretvorila u tuču izbila je navodno zbog naručivanja pesama, što je preraslo u nasilni sukob.

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Prema svedočenju jednog od prisutnih, Dušan A. je sedeo za stolom sa sinom, bratancem i kumom kako bi proslavili 21. rođendan njegovog sina. U toku svađe i opšteg haosa, sukobljeni su sa osumnjičenima koji su ih napali i fizički ih napali. Tokom nereda, jedan od napadača je verovatno zadao Dušanu A. smrtonosne povrede flašom ili pikslom.

Dušan A. je sedeo za stolom sa sinom, bratancem i kumom, slavili su 21. rođendan njegovog sina. Izbila je svađa i osumnjičeni su skočili na njih i počeli da ih tuku. U opštem haosu, neko je Dušanu A. najverovatnije zadao udarce vlašom ili pikslom - kaže svedok nemilog incidenta. 

Foto: ST/Dragan Kadić

 

 

Nakon brutalnog zločina, ekipa Srpskog Telegrafa i Republike se uputila na lice mesta. Kafana "Panorama" je dosta zavučen lokal. Na licu mesta zatekli smo vlasnike. 

- Sve se dogodilo u dve sekunde. Odjednom je došlo do svađe, ne znam ni čime su ga udarili, čovek je pao kao sveća, a napadači su se razbežali. Ovde nije bilo nikakvo slavlje, ni proslava rođendana. Čovek je svratio sa sinom da popije piće, a gde su slavili rođendan, ne znam! Celu noć nismo oka sklopili - priča vlasnik koji je prisustvovao incidentu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading