JOŠ JEDNO HAPŠENJE ZBOG LAŽNIH PAPIRA: Državljanka Irana ušla u Beograd kao Grkinja!

Autor:

Hronika

21.08.2023

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njeno saslušanje biće u sredu 23. avgusta 2023. godine, kada se očekuje da bude sprovedena u prostorije Tužilaštva.

JOŠ JEDNO HAPŠENJE ZBOG LAŽNIH PAPIRA: Državljanka Irana ušla u Beograd kao Grkinja!

Foto: Shutterstock

Državljanki Irana (26), uhapšena je zbog postojanja osnova sumnje da je prilikom ulaska na teritoriju Srbije upotrebila lažnu putnu ispravu Republike Grčke. Njoj je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo zadržavanje.

Ona je time izvršila krivično delo Falsifikovanje isprave iz člana 355. stav 2 u vezi stavom 1 Krivičnog zakonika, navodi se u saopštenju Tužilaštva.

Njeno saslušanje biće u sredu 23. avgusta 2023. godine, kada se očekuje da bude sprovedena u prostorije Tužilaštva, dodaje se u saopštenju.

Podsetimo, pre samo četiri dana, na aerodromu u Tivtu, uhapšen je mladić M. M. (25), državljanin Republike Srbije, zbog sumnje da je opljačkao stranog državljanina na aerodromu u Tivtu.

Naime, policiji je državljanin Austrije 16. avgusta prijavio da mu je 14. avgusta na izlaznom gejtu za međunarodne letove na Aerodormu Tivat, iz novčanika koji se nalazio u rancu, otuđen novac u iznosu od 4.700 evra, kao i bankovna kartica, što je oštećeni primetio na dan podnošenja prijave.

- 16. avgusta u 15 časova, prilikom kontrole na graničnom prelazu Aerodrom Tivat, lišen je slobode M.M. (25) državljanin Republike Srbije. Policija je kriminalističkom obradom došla do sumnje da je M.M. iskoristivši nepažnju oštećenog, iz ranca uzeo novčanik iz kojeg je otuđio pomenuti novac i bankovnu karticu, te je novčanik vratio u ranac i odustao od zakazanog leta, te se udaljio u pravcu Bara - navodi se u saopštenju policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading