STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BEOGRADU: Automobil završio na krovu!

Autor:

Hronika

21.08.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozilo marke "fiat" iz za sada nepoznatog razloga završilo je na krovu, a pored njega su se sudarila dva vozila. Prema prvim informacijama u udesu nema povređenih.

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BEOGRADU: Automobil završio na krovu!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas oko 17.30 sati u Ulici "Kneza Miloša" kod isključenja za Mostar, kada su se sudarila dva automobila, a treći se prevrnuo na krov.

Kako se vidi na slikama objavljenim na instagram profilu "moj_beo_grad", vozilo marke "fiat" iz za sada nepoznatog razloga završilo je na krovu, a pored njega su se sudarila dva vozila.

Prema prvim informacijama u udesu nema povređenih.

Detalji nesreće za sada nisu poznati.

Podsetimo, na auto-putu iz smera Novog Sada ka Beogradu kod Batajnice danas u prepodnevnim časovima, oko 11 časova, dogodila se jeziva saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva automobila i jedan kamion.

Kako se moglo videti na snimcima, sva tri vozila bila su u potpunosti uništena.

- Zastoj je bio dug kilometrima. Od Stare Pazove, pa sve do Batajnice gde se dogodio udes, kolona vozila nepomično je stojala. Nekoliko vozila Hitne pomoći i policije je pod velikom brzinom proletelo kroz kolonu - rekao je jedan od očevidaca.

Prema nezvaničnim saznanjima, nekoliko osoba je povređeno. Teške telesne povrede zadobio je muškarac, a meu povređenima je i beba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading