VOĐA KAVČANA NIJE IZMIRIO POREZ: Slobodanu Kašćelanu blokirali osam stanova u Budvi

Autor: Republika

Hronika

16.08.2023

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodnom vođi "kavačkog klana", koji se nalazi u Spužu, ukupan dug za porez za atraktivne nekretnine u Budvi, narastao na skoro 20.000 evra.

VOĐA KAVČANA NIJE IZMIRIO POREZ: Slobodanu Kašćelanu blokirali osam stanova u Budvi

Foto: youtube.com/Vijesti Online

Uprava lokalnih javnih prihoda Opštine Budva ponovo je primenila radikalnu meru, pa je u katastru stavila hipoteku na osam stanova Kotoranina Slobodana Kašćelana, u zgradi u naselju Komoševina na izlazu iz grada, jer navodni vođa kavačkog kriminalnog klana, koji se nalazi u ćeliji spuškog Istražnog zatvora, nije izmirio poreski dug od četiri hiljade evra.

To piše u listu nepokretnosti, u koji su “Vijesti” imale uvid, a gde je hipoteka Opštine upisana krajem jula.

- Hipoteka u ukupnom iznosu od 4.009,51 evra u korist Opštine Budva, rešenje o obezbeđenju poreskog potraživanja Uprave lokalnih javnih prihoda - piše u katastarskoj evidenciji.

Blokada je upisana na stanove od 71, 48, 38, 34, 45, 37, 71 i 62 kvadrata, što je ukupno 406 kvadrata.

Kašćelan, kako piše u rešenju Uprave lokalnih javnih prihoda, nije za prethodne četiri godine izmirio porez na nepokretnost i turističku taksu za osam stanova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading