OTKRIVAJU SE STRAHOVITI PROPUSTI INSTITUCIJA KOJI SU DOVELI DO SMRTI NIZAME: Sudija Lejla nije ni čitala njen predmet! Samo je ofrlje prelistala presudu prethodnog slučaja!

Autor:

Hronika

14.08.2023

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U rešenju Opštinskog suda u Gradačcu sudija je umesto Nerminovog imena napisala ime nepoznatog muškarca zbog čega se otvara pitanje da li je Numanović uopšte proučila Nizamin predmet i shvatila ozbiljnost situacije ili je samo prepisala obrazloženje nekog drugog predmeta

OTKRIVAJU SE STRAHOVITI PROPUSTI INSTITUCIJA KOJI SU DOVELI DO SMRTI NIZAME: Sudija Lejla nije ni čitala njen predmet! Samo je ofrlje prelistala presudu prethodnog slučaja!

Foto: Privatna arhiva, facebook - Nizza Hecimovic

Mediji su objavili rešenje Opštinskog suda u Gradačcu kojim sudija Lejla Numanović odbija predlog MUP-a da se Nerminu Sulejmanoviću, bodibilderu koji je u prenosu uživo ubio suprugu Nizamu Hećimović, odredi zabrana prilaska prema Nizami. U rešenju je sudija umesto Nerminovog imena napisala ime nepoznatog muškarca zbog čega se otvara pitanje da li je Numanović uopšte proučila Nizamin predmet i shvatila ozbiljnost situacije ili je samo prepisala obrazloženje nekog drugog predmeta

- Iz sadržaja zahteva za izricanje zaštitnih mera sledi da je Muharem Čelosmanović ranije nasilja u porodici vršio prema svojoj nevenčanoj supruzi, kao članu porodice sa kojim živi čime je narušio njihov porodični mir i telesnu celovitost. Međutim, član porodice, koji je po zahtevu za izricanje zaštitnih mera označen kao žrtva nasilja je odbila da svedoči, a što je sud utvrdio i čitanjem zapisnika o saslušanju svedoka Hećimović Nizame sačinjen u PU Gradačac - navodi se u dokumentu koji kruži društvenim mrežama. 

 

 


Kada se ovaj dokument pojavio, bes stanovnika u Gradačcu je eksplodirao. Svi se pitaju da li je sudija Lejla Numanović, koja je odbila da Nizami Hećimović odredi meru zaštite, odnosno da njenom nevečanom suprugu izrekne meru zabrane prilaska, uopšte pažljivo proučila taj predmet ili je samo prepisala ofrlje obrazloženje nekog drugog predmeta. 

Foto: Društvene mreže

Nezimu Hećimović nisu zaštitile institucije od kojih je tražila pomoć uz više navrata


Nizama Hećimović je Nermina Sulejmanovića, sa kojim ima ćerkicu, u više navrata prijavljivala za nasilje, ali je zbog straha za sopstveni život i život bebe, koristila mogućnost da ne svedoči na sudu. Poslednji put ga je prijavila nekoliko dana pred ubistvo. Policija je tražila zabranu prilaska, ali je sud to odbio!

Foto: ST/D. KADIĆ, Tanjug/AP Facebook

Nermin Sulejmanović je prvo pretukao pa ubio nevenčanu suprugu sa kojom ima ćerku

Nermin je nevenčanu suprugu doslovno oteo iz kuće njene tetke, gde se krila, i sa bebom je odveo nadomak Gradačca gde ju je prvo brutalno pretukao, do neprepoznatljivosti. Uključio je lajv na Instagramu, snimio unakaženu suprugu i bebu kako leži u lokvi majčine krvi, a onda, u prenosu uživo, ispalio Nizami metak u glavu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading