OVO JE KRVOŽEDNI ALBANAC ZA KOJIM JE RASPISANA POTERNICA! Jedan od osumnjičenih za sudelovanje u ubistvu čoveka u PRIŠTINI! (FOTO)

Autor:

Hronika

11.08.2023

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U cilju efikasnog sprovođenja postupka, policija moli širu javnost za doprinos građana kako bi svojim informacijama pomogli u lociranju traženih osumnjičenih.

OVO JE KRVOŽEDNI ALBANAC ZA KOJIM JE RASPISANA POTERNICA! Jedan od osumnjičenih za sudelovanje u ubistvu čoveka u PRIŠTINI! (FOTO)

Foto: Policija Kosova

Kosovska policija je još jednom zatražila od javnosti da im pomogne da lociraju i uhapse Nikolaja Dukađina, jednog od osumnjičenih za pucnjavu u kafiću "Bon Vivant" u Prištini u kojoj je ranjen muškarac koji je kasnije preminuo u bolnici.

U saopštenju za javnost policija navodi da je ista osoba osumnjičena za četiri krivična dela, koja uključuju teško ubistvo u pokušaju, izazivanje opšte opasnosti, upotrebu oružja i posedovanje oružja, piše lajmi.net.

Policija Kosova, oslanjajući se na naredbu Osnovnog tužilaštva - Odeljenje za teška krivična dela, Vam dostavlja fotografiju traženog osumnjičenog, osumnjičenog za umešanost u krivična dela - teško ubistvo u pokušaju, izazivanje opšteg rizika, upotreba oružja ili opasnog oruža i neovlašćeno vlasništvo, kontrola ili posedovanje oružja, navedeno je u saopštenju polivije u Prištini.

Foto: Policija Kosova

 

U cilju efikasnog sprovođenja postupka, policija moli širu javnost za doprinos građana kako bi svojim informacijama pomogli u lociranju traženih osumnjičenih. Iz policije navode i da očekuju da će informacije javnosti doprineti hapšenju osumnjičenih.

Policija je ranije saopštila da su četvorica osumnjičenih povređeni vatrenim oružjem i da su na Kliničkom centru u Prištini, dok je 17 osoba, od kojih su 14 žene, povređeno razbijenim čašama i flašama, prenosi Reporteri.

Četvorica osumnjičenih koji su hospitalizovani odlukom tužioca su zadržani u policijskom pritvoru.

Iz policije je navedeno da je nakon svađe osumnjičenih u lokalu došlo do tuče, a da je potom korišćeno i vatreno oružje. Ukupno 20 osoba je povređeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading