MAKLJAŽA SRPKINJE I CRNOGORKE U KLUBU: Polivale se pićem, ''pucali'' i šamari, odmah privedene!

Autor:

Hronika

06.08.2023

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđanka i Budvanka napravile haos u diskoteci.

MAKLJAŽA SRPKINJE I CRNOGORKE U KLUBU: Polivale se pićem, ''pucali'' i šamari, odmah privedene!

Foto: shutterstock

Policija na terenu

U diskoteci u Budvi je 28. jula oko dva sata iza ponoći došlo do incidenta kada su se potukle dve devojke.

Naime, sve je počelo kada je prema rečima Budvanke J.C., Beograđanka T.B. nju polila pićem, a okršaj je nastavljen na parkingu kluba. Tom prilikom je Beograđanka nasrnula na brata Budvanke, udarila ga dva puta u grudi, a on joj uzvratio šamarom.

Policija ih je privela, a daljim postupkom će se baviti Osnovno državno tužilaštvo u Kotorou, prenose Vijesti.

Sud za prekršaje juče je doneo rešenje kojim je dvadesetogodišnja T.B. iz Beograda zbog kršenja javnog reda i mira proglašena krivom i to za dva prekršaja - novčanom kaznom od 250 evra jer je Budvanku polivala tečnošću iz čaše i novčanom kaznom od 350 evra jer je udarila Budvanina I. C. Ona je platila kaznu od 600 evra, a Budvanin je zbog šamara kažnjen novčanom kaznom od 350 evra.

Devojke će nakon što je dežurnom tužiocu policija dostavila lekarsku dokumentaciju biti i krivično procesuirane. Naime, tužilac je naložio da protiv njih policija odvojeno podnese krivične prijave zbog počinjenih krivičnih dela "laka telesna povreda" i to protiv Budvanke J. C. zbog nanošenja povreda Beograđanki, a protiv Beograđanke T. B. zbog povreda koje je nanela prijatelju Budvanke Ž. Z.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading