OVO JE MOTIV PUCNJAVE U PETROVCU NA MLAVI? Zajedno gradili zgrade, a onda počeli da podnose krivične prijave jedan protiv drugog!

Autor:

Hronika

02.08.2023

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač advokata sačekao u garaži i ispalio šest hitaca, a ranio ga u glavu.

OVO JE MOTIV PUCNJAVE U PETROVCU NA MLAVI? Zajedno gradili zgrade, a onda počeli da podnose krivične prijave jedan protiv drugog!

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

VJT u Požarevcu odredio je zadržavanje prema osumnjičenom S. D. iz Oreskovice u opštini Petrovac na Mlavi, 1943. godiste, zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju iz člana 113 u vezi sa članom 30 KZ,  jer je isti, u Petrovcu na Mlavi, u dvorištu zgrade, iz za sada nepoznatih razloga, sačekao advokata P.N. iz Petrovca na Mlavi kada je izlazio iz garaže gde je parkirao svoje putničko vozilo i tom prilikom pucao u njega.

Napadač je iz pistolja ispalio 6 hitaca u pravcu advokata, a jedan metak okrznuo ga je u predelu temena glave.

Oštećeni je prebačen na VMA u Beogradu.

Prema operativnim saznanjima sin osumnjičenog je bio stranka ostećenom advokatu.

Prema najnovijim informacijama do kojih je došla Republika sin osumnjičenog i ostećenog su bili dugogodišnji prijatelji, međutim, prijateljski odnosi su u velikoj meri narušeni poslednjih godina zbog nekih poslovnih odnosa jer su zajedno učestvovali u izgradnji zgrada u Petrovcu na Mlavi, tako da su počeli da jedan drugome podnose i krivične prijave, pa se pretpostavlja da je to razlog što je osumnjičeni pucao u ostećenog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mina

02.08.2023 18:31

Kriminalci!