OVO JE MILAN KOJI JE UBIO ŽENU, PA PRESUDIO SEBI: Nakon tragedije u Boleču njegov otac ne može da dođe sebi - HTEO je i MENE DA UBIJE (FOTO)

Autor:

Hronika

02.08.2023

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan sa suprugom nije razgovarao tri meseca, a onda se odlučio na krvavi pir.

OVO JE MILAN KOJI JE UBIO ŽENU, PA PRESUDIO SEBI: Nakon tragedije u Boleču njegov otac ne može da dođe sebi - HTEO je i MENE DA UBIJE (FOTO)

Foto: Facebook

Milan K. ubio suprugu pa presudio sebi

Milan K. (65) ubio je suprugu Gordanu (59) u Boleču, a potom presudio sebi, a kraj njihovih tela pronađeni su lovačka puška i nož. Milanov otac Mirko K. kaže da je hteo i njega da ubije!

Kako je ranije pisano, zočin se dogodio sinoć oko 22.30 u Boleču, a za sada nije poznato šta je prethodilo ovoj porodičnoj tragediji.

Otac Milana K. za Informer je rekao da Milan sa suprugom nije razgovaro tri meseca, ali i da je godinama imao lovačku pušku.

- Sve se dogodilo oko 22 sati kada sam čuo pucanj. Izašao sam i video snajino telo pored vrata, a sin mi je rekao da je ubio i da će ubiti i mene. Ušao sam u kuću i zaključao se a potom je on presudio sebi. Ne znam zašto je to uradio. Tri meseca sin i snaja nisu pričali ali su prema meni bili dobri - rekao je Mirko K.

Policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđen motiv ove porodične tragedije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading