NAKON PET MESECI POTRAGE PRONAĐENO TELO NESTALOG BUGARINA: Muškarac se zakačio za rešetke agregata hidroelektrane "Đerdap 1"!

Autor:

Hronika

20.07.2023

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnici Hidroelektrane “Đerdap jedan” kod Kladova pronašli su u sredu beživotno telo muškarca.

NAKON PET MESECI POTRAGE PRONAĐENO TELO NESTALOG BUGARINA: Muškarac se zakačio za rešetke agregata hidroelektrane "Đerdap 1"!

Foto: printscreen/youtube

Telo muškarca za koga se pretpostavlja da je bugarski državljanin, čiji je nestanak prijavljen u martu u Rumuniji, pronađeno je na ulaznim rešetkama agregata prve đerdapske Hidroelektrane kod Kladova.

U njegovom džepu nađeni su i lične isprave koje upućuju da je upravo to nestali brodarac (42) iz Bugarske, koji je 13. marta uveče pao sa broda u Oršavi, u delu gde Dunav doseže dubinu od nekoliko desetina metara.

Iako je odmah po prijavi nestanka započela višednevna potraga rumunske granične policije i Lučke kapetanije u uzvodnom području od brane “Gvozdena vrata jedan”, u krugu od osam kilometara kod Oršave, nažalost nije pronađen. Njegovo telo je, nažalost, u Hidroelektranu donela voda, ali se ono zakačilo za rešetke agregata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading