ODREĐENO ZADRŽAVANJE NAPADAČU NA KOMUNALNU MILICAJKU! Sumnja se da je počinio teško krivično delo!

Autor:

Hronika

18.07.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač na komunalnu milicajku poslat u pritvor. Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno mu je zadržavanje.

ODREĐENO ZADRŽAVANJE NAPADAČU NA KOMUNALNU MILICAJKU! Sumnja se da je počinio teško krivično delo!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje M.F., osumnjičenom da je 16. jula fizički napao komunalnu milicajku koja je bila u sastavu patrole tokom izvrsavanja zadatka.

On je zadržan zbog sumnje da je počinio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Osumnjičeni se najpre verbalno sukobio sa drugim učesnikom u saobraćaju, nakon čega je počeo da ga juri oko vozila pokušavajući da se fizički obračuna sa njim.

Nakon što se muškarac koji je bežao od M.F.  obratio za pomoć komunalnoj patroli koja se tu zatekla, M. F. je prvo odgurnuo, a zatim i dva puta udario komunalnu milicajku. 

Zadržavanje je određeno nakon sto je policija pribavila izjave od oštećene, drugih komunalnih milicajaca i svedoka ovog događaja, kao i dokumentaciju koja se odnosi na povrede koje je zadobila ostećena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading