"ŽVAĆE ŽVAKU U SUDNICI DOK GLEDA U OČI RODITELJA DEČKA KOGA JE UBIO!" Porodica Stefana Filića prolazi kroz neviđenu TORTURU! (FOTO)

Autor:

Hronika

14.07.2023

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nastavku dokaznog postupka na današnjem ročištu, saslušan je svedok odbrane Veljko Jocić.

"ŽVAĆE ŽVAKU U SUDNICI DOK GLEDA U OČI RODITELJA DEČKA KOGA JE UBIO!" Porodica Stefana Filića prolazi kroz neviđenu TORTURU! (FOTO)

Foto: printscreen

Nakon ponovljene prvostepene presude pred višim sudom u Smederevu, za ubistvo Stefana Filića gde je potvrđena i izrečena kazna Nikoli Bojoviću (18) i Mitru Pandureviću (15) godina zatvora za teško ubistvo u tužilaštvu, pred Osnovnim sudom u Velikoj Plani, nastavljeno je suđenje trećem učesniku kritičnog  događaja Predragu Stoiljkoviću koji je optužen za nasilničko ponašanje.

U nastavku dokaznog postupka na današnjem ročištu, saslušan je svedok odbrane Veljko Jocić koji je potvrdio navode optužnice koje se okrivljenom stavljaju na teret. Ostalo je da se izvede dokaz u uvid nadzornim kamerama reprodukcijom snimka, kao i saslušanje veštaka Dejana Ćirkovića gde bi trebalo da se postupak završi.

Za porodicu je i ovo dodatno mučenje, ponovo prolazi isto, ali se nada da će pravda konačno biti zadovoljena i da će se svi učesnici konačno kazniti adekvatnom kaznom.

Foto: Privatna arhiva

 

Predrag, učesnik tog kritičnog događaja,dovoljno svestan i lukav da u trenutku proceni da je bolje da ostane na mestu ubistva i da svoj lažljivi iskaz i dan danas svojim lažima obmanjuje  sve oko sebe.

Inače,vrlo konfliktna ličnost, sklon raznim incidentima, dobro poznat i čest gost naše policije, što kao svedok, što kao učesnik, dakle, gde god ima neke gužve. Danas je pokazao takvo odsustvo empatije i prema roditeljima ubijenog deteta i takvu dozu nekulture, žvaćući žvaku u sudnici tokom čitavog ročišta.

Takvo nepoštovanje ustanove u koju je ušao, svih prisutnih i verovatno dela koje mu se stavlja na teret, može da pokaže samo osoba koja ne poštuje ni zakon,ni okolinu a ni svoje roditelje, a u šta se uverilo pola Velike Plane gledajući snimke sa njihovog porodičnog slavlja gde dotični zamahuje nogom na svoju majku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading