ODREĐEN PRITVOR AZRI ŠABANOVIĆ: Postoji mogućnost bekstva, zbog kog mora i dalje da bude iza rešetaka

Autor:

Hronika

11.07.2023

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Azra se tereti za pomaganje u ubistvu Ranka Radoševića Eskobara na pumpi u Rušnju.

ODREĐEN PRITVOR AZRI ŠABANOVIĆ: Postoji mogućnost bekstva, zbog kog mora i dalje da bude iza rešetaka

Foto: facebook, MUP, Nemanja Pančić

Azra Šabanović, Marko Pjanović, Ranko Eskobar

Azri Šabanović, koja je osumnjičena za pomaganje u likvidaciji Ranka Radoševića Eskobara, a kojoj se na teret stavlja krivično delo - teško ubistvo, Viši sud u Beogradu odredio je pritvor.

- Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je dana 11.07.2023. godine doneo rešenje kojim je ostavljeno na snazi rešenje od 13.03.2023. godine kojim je prema okrivljenoj A. Š. određen pritvor, koji joj se računa od dana 10.07.2023. godine, kada je lišena slobode i koji joj po navedenom rešenju može trajati najduže do 09.08.2023. godine. Pritvor je prema okrivljenoj određen jer postoje okolnosti koje ukazuju na to da će se okrivljena, u slučaju boravka na slobodi, kriti ili dati u bekstvo, kao i usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo. Okrivljenoj A.Š. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Teško ubistvo pomaganjem. Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja - saopštio je Viši sud u Beogradu.

Ona je, inače, iz pritvora u Sarajevu, pod pratnjom, prevezena u odeljenje za potrage Policijske uprave za grad Beograd, pa je nakon toga prebačena u Okružni zatvor, poznatiji kao CZ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading