NOIN UBICA BIO NASILNI ALKOHOLIČAR I NARKOMAN! Otkriveni novi detalji o Ognjenu: Ostao invalid posle udesa

Autor:

Hronika

07.07.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se saznaje od izvora iz istrage Ognjen D. je veoma nasilan alkoholičar, a koristio je i narkotike

NOIN UBICA BIO NASILNI ALKOHOLIČAR I NARKOMAN! Otkriveni novi detalji o Ognjenu: Ostao invalid posle udesa

Foto: printscreen/tiktok

Noa Milivojev

Ognjen D. (33) koga je policija uhapsila nakon što su u njegovom stanu u ulici Cara Lazara u centru Beograda pronašli raskomadan leš tiktokerke Noe Milivojev (18) i ranije bio u emotivnim vezama sa trans devojkama.

Kako se saznaje od izvora iz istrage Ognjen D. je veoma nasilan alkoholičar, a koristio je i narkotike.

- On je pre nekoliko godina imao saobraćajnu nezgodu, u kojoj su mu povređene noge. Nikada se  nije u potpunosti oporavio. Mišići na nogama su mu atrofirali zbog čega je morao da hoda uz pomoć štaka - kazao je izvor.

Inače kako sagovornik objašnjava Ognjen je i u prošlosti u više navrata bio u vezama sa transrodnim osobama koje su ga prijavljivale za nasilje.

- Transrodne devojke koje su bile sa njim u vezi u prošlosti su prijavljivale da ih on tuče i šiba kada se napije i nadrogira. Interesantno je da iako su zvale policiju nisu podnosile prijave zbog čega on nije ni privođen - kaže sagovornik i dodaje:

- Čim je prijavljen nestanak Noe Milivojev i utvrđeno da je ona pre nestanka u telefonskom razgovoru sa majkom rekla da ide kod dečka Ognjena D. policijska patrola je otišla kod njega u stan, ali je on rekao da Noa nije dolazila kod njega nekoliko dana jer su u svađi. Tada je takođe priznao da su u prolšosti znaod a nasrne na nju, ali da su to bile ljubavne svađe koje bi brzo oboje zaboravili. 

Tokom prvog razgovora on se ponašao normalno i odgovarao je bez uztezanja, ali kako je prolazilo vreme, a policija mu rekla da je od komšija saznala da je on viđen kako iz stana iznosi i baca crne kese za đubre, počeo je da daje kontradiktorne izjave. 

- Policajci su mu rekli da je jedan svedok video da je 17. juna, odnosno kada je poslednji put viđena, Noa došla kod njega u stan. Sve izjave koje su do tada bile sigurne sada odjednom postaju kontradiktorne, da bi na kraju Ognjen D. pukao i rekao da je ubio Nou, ali je tvrdio da ne zna kako ni zašto, jer je navodno bio pijan i pod dejstvom droge - kažu u policiji.

Podsetimo više crnih kesa sa delovima tela nesrećne trans devojke pronađeno je u stanu i u kanti, a u toaletu stana pronađeno je više plastičnih kutija u kojima su bili delovi tela potopljeni u kiselinu. 

Svi delovi tela transportovani su na Institut za sudsku medicinu gde će biti urađen DNK analiza, jer je jedino na taj način moguće potvrditi identitet ubijene osobe. Takođe će obducenti pokušati da utvrde na koji je način ubijena Noa i kojim oružjem, iako će to biti veoma teško jer za sada nije poznato da li su pronađeni svi delovi tela.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading