BESKRUPOLOZNO TRAŽE PRAVDU ZA SEBE I SINA UBICU: Kostini otac i majka kucaju na vrata EVROPSKOG SUDA

Autor:

Hronika

26.06.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana i Vladimir će presude i dokumentaciju koja ih tereti, prosledit sudu u Strazburu, apsolutno negirajući krivicu i odgovornost za postupke maloletnog sina kojeg pošto-poto hoće da oslobode.

BESKRUPOLOZNO TRAŽE PRAVDU ZA SEBE I SINA UBICU: Kostini otac i majka kucaju na vrata EVROPSKOG SUDA

Foto: printscreen, Nemanja Pancic, www.profimedia.rs

kec

Besramnim pozivanjem na zakon i ističući navodne mahinacije kojima se Kosta Kecmanović drži zatvoren u psihijatriskoj ustanovi, njegovi roditelji Miljana i Vladimir "dolivaju so na žive rane" koje je njihovo dete nanelo roditeljima drugara, 3. maja, ispalivši smrtonosne hice u OŠ "Vladislav Ribnikar" u njih devetoro i domara Dragana Vlahovića, kao i porodicama petoro povređene dece i nastavnice istorije Tatjane Stevanović.

Foto: Youtube. Facebook

Kecmanovići Vladimir, Miljana i dečak ubica Kosta

Njihova je namera da presude i dokumentaciju koja ih tereti, proslede sudu u Strazburu, apsolutno negirajući krivicu i odgovornost za postupke maloletnog sina. Oni su rešeni i da Kostu vode sa sobom ubeđeni da mu zakon garantuje slobodu iako je napravio masakr u školi i skoncentrisani na mehanizme kojima veruju da će da ga izvuku.

Roditelji dečaka ubice uz pomoć advokata, skovali su detaljan plan bekstva iz zemlje sa njihovom jedanaestogodišnjom ćerkom D.K, ali su državni organi, kako je Srspki telegraf već pisao, prozreli njihove namere i osujetili ih.

Zabranjeno im je pravo na raspolaganje imovinom i nepokretnostima, a ženski deo porodice je vraćen sa graničnog prelaza gde su kazale da hoće da odu na odmor. Besramnim pozivanjem na zakon i navodne mahinacije kojima se Kosta drži zatvoren, njegovi roditelji kao da dolivaju so na žive rane koje je njihovo dete nanelo 3. maja ispalivši smrtonosne hoce u devetoro dece i domara Dragana, kao i porodicama petoro povređene dece i nastavnice istorije Tatjane Stevanović. 

 - Spremni na osuđujuću presudu, advokati Kecmanovića će da tuže državu, a pravdu će da traže i od suda u Strazburu jer smatraju da su im povređena prava koja garantuje Evropska konvencija. Oni uporno čitaju zakone i traže rupe u njemu kako bi ispali žrtve, i ne dozvoljavaju da budu pozvani na odgovornost, odnosno osujećuju svaki zahtev te prirode - opisuje izvor Srpskog telegrafa blizak zastupnicima Kecmanovića.

S druge strane roditelji ubijene dece, angažovali su advokata Božu Prelevića koji je kazao za Srpski telegraf, da nema ovlašćenje da govori u njihovo ime, a naš izvor otkriva, da su složili sve kockice funkcionisanja ubicine porodice, i da na osnovu nje smatraju da su Kostini roditelji krivično odgovorni za ubistvo njihove dece. Odštetnim zahtevima pretočenim u tužbe pokrenuli su parnični postupak naplate nematerijalne štete kao vid satisfakcije da kazna stiže krivce. 

- Ceni će se bliskost, koja ovde nije ni upitna budući da se radi o maloletnoj deci. U našem sistemu šteta se isplaćuje od  jedan do tri, ili najviše četiri miliona dinara. Zabrana raspolaganja imovinom je način da se roditeljima zabrani da otuđe imovinu, odnosno da raspolažu imovinom, jer su u obavezi da isplate naknadu za pretrpljeni duševni bol, s tim da je gubitak deteta kao najbliskije osobe, najviši gubitak. Oni od nekuda moraju da naplate štetu - objasnio je za Republiku beogradski advokat Željko Simić. 

Roditelji imaju i građansku odgovornost

Više pravnika je za naš portal pojasnilo da u situaciji kada imamo neodgovornog izvršioca krivičnog dela, odnosno maloletno dete od 13 godina, da roditelji imaju građansku odgovornost. 

- Strahovito boli saznanje da roditelji malog monstruma beže od odgovornosti i da hoće da ga izvuku iz bolnice gde bi morao doživotno da bude zatvoren. Složili smo kockice mozaika i shvatili da su Kecmanovići u dužem periodu  zapuštali dete uprkos njegovim dobrim rezultatima u školi. Kako njega, tako i njegovu sestru. Dečak ubica je bio strahovito iskompleksiran, kao i njegovi roditelji. Nije prihvatao činjenicu da je neko bolji od njega, a ta sva deca u koju je pucao jesu bila. Bila su izuzetna u svemu - ispričao je naš izvor. 

Trebalo je da kažu "Pucajte u nas"

Roditelji dečaka ubice su potezima doveli do toga da roditelji žrtava sumnjaju u sve što su radili i šta rade.

- Gde su bili roditelji prvog dana kada su Beograd i Srbija ridali sa roditeljima kod škole? Jesu li se interesovali gde je njihov sin? Ili možda, gde su naša deca? Trebalo je da budu među nama i da kažu:"Pucajte, tu smo!" U tom slučaju bi sve bilo drugačije, ali nije tako oni hoće da odu i da počnu život ispočetka, a šta je sa životima roditelja Andrije Čikića, malog genijalca koji je bio jedinac, kao i životima roditelja braće i sestara druge ubijen dece - pita se majka jednog sedmaka iz "Ribnikara".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (14)

Loading
Lona

26.06.2023 21:05

Ja se samo pitam šta ako nije bilo zanemarivanja deteta, ako je dete jednostavno monstrum...Da li treba da se oba roditelja ubiju i zensko dete pošalju na ulicu, u sirotište? Pa ne mogu živi u zemlju.

Marta

27.06.2023 14:18

@Lona - da, treba

...

26.06.2023 21:11

Na kraju krajeva, roditelji se konačno bore za svog sina! Evropski sud pravde - biće uzbudljivo.

Tijana

26.06.2023 23:37

@... - E pa morace, u ovom slucaju da!