PO UGLEDU NA KOSTU! ULETEO U ŠKOLU SA PIŠTOLJEM: Učenik izbačen iz škole zbog loše ocene iz vladanja, a onda se odlučio na KRVAVI PIR - upucao nastavnika, čoveku se bore za život!

Autor:

Hronika

14.06.2023

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon jezivog zločina Koste Kecmanovića pojavile su se informacije o deci koja ga podržavaju, a postavlja se pitanje da li je među njima i učenik iz Lukavca.

PO UGLEDU NA KOSTU! ULETEO U ŠKOLU SA PIŠTOLJEM: Učenik izbačen iz škole zbog loše ocene iz vladanja, a onda se odlučio na KRVAVI PIR - upucao nastavnika, čoveku se bore za život!

Foto: printscreen

Kosta Kecmanović, policija BiH

Jutros oko devet časova dogodila se jeziva pucnjava u osnovnoj školi u Lukavcu kraj Tuzle, kada je bivši učenik uleteo u zgardu obrazovno-vaspitne ustanove i ispalio više hitana u nastavnika i teško ga ranio. Ovaj stravični incident se dogodio samo mesec i po dana nakon krvavog pira koji je počinio Kosta Kecmanović u OŠ "Vladislav Ribnikar" kada je ubio devet učenika i radnika obezbeđenja.

Nakon Kostinog jezivog zločina, pojavile su se informacije o deci koja ga podržavaju i masovno su počele da se prave njegove "FUN grupe" na društvenim mrežama.

Nakon pucnjave u Lukavcu, nameće se pitanje da li je bivši učenik koji je upucao nastavnika sve to uradio po ugledu na Kostu.

Napominjemo, da ni dečak iz Lukavca, ni Kosta Kecmanović nemaju napunjenih 14 godina, te ne mogu krivično da odgovaraju. Kako se nakon zločina u OŠ "vladislav Ribnikar" o ovome najviše pisalo, postavlja se pitanje da li je učenik iz škole u Lukovcu tako postao osvešćen da za njega ne postoji zatvorska kazna.

Nastavnik osnovne škole Lukavac kod Tuzle u kojeg je pucao bivši učenik je teško ranjen i lekari mu se bore za život,

Kako se se navodi, pacijent inicijala O.N. je hospitalizovan u UKC Tuzla sa ustrelnom povredom vrata.

Pacijent je intubiran, trenutno je u toku operativni zahvat – saopšteno je iz UKC Tuzla.

Pucnjava se desila jutros oko devet sati. U ovom napadu nema povređene dece.

Kako navodi Avaz radi se o bivšem učeniku koji je premešten iz škole zbog lošeg vladanja. On je, kako se saznaje, jutros došao u školu s pištoljem i tražio ovog nastavnika.

Reč je o velikoj tragediji.

Prema dobijenim informacijama, učenik koji je pucao je uhapšen.

Nakon pucnjave oglasio se i načelnik ovog grada, Edin Delić.

- U OŠ Lukavac grad pucnjava u školi. Ima povređenih. Među njima nema dece te molim roditelje da obuzdamo paniku. Počinilac je maloletno dete i odmah je uhapšen - naveo je Delić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
...

14.06.2023 11:50

zar ne bi trebalo da postoje policajci u svim školama? kako se to onda moglo dogoditi?