SRAMNA ODBRANA MUŠKARCA KOJI JE TUKAO DECU NA KALEMEGDANU: Navodno mu opsovali majku, pa se zaleteo na njih, za nasilje ponudio da se iskupi novcem!

Autor:

Hronika

09.06.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I. M. (44) tukao je dete koje je pokušavalo da zaradi za džeparac jer mu je pravilo konkurenciju, čitav događaj zabeležen je u video snimku koji je postao viralan na društvenim mrežama.

SRAMNA ODBRANA MUŠKARCA KOJI JE TUKAO DECU NA KALEMEGDANU: Navodno mu opsovali majku, pa se zaleteo na njih, za nasilje ponudio da se iskupi novcem!

Foto: Prntskrin

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su I. M. (44), koji je na Kalemegdanu tukao dečaka koji je s drugom prodavao limunadu kako bi zaradili za džeparac.

Budući da je I.M. prodavac, koji je smatrao da je to njegova teritorija pokušao je da otera dečake, u jednom momentu ih napao i fizički nasrnuo na njih, a jednom od dečaka koji je pokušavao čak je ostao i bez patike kada ga je šutnuo u nogu. Ceo incident zabaležen je u videu koji je juče postao viralan na društvenim mrežama.

Nasilnik je saslušan, a negirao je izvršenje krivičnog dela.

Kako nezvanično saznaje Republika, on je na saslušanju ispričao kako je "mirno prišao i zamolio dečake da odu, jer je on taj koji prodaje sokove i kokice".

- Rekao je kako su bili neljubazni i počeli da ga vređaju, kao i da je jedan od njih njemu opsovao majku zbog čega se iznervirao, jer mu je majka preminula pre dve godine i potrčao prema klupi. Branio se time da je jedan od dečaka u tom momentu pobegao, a da je drugog samo uhvatio za ruku, negirajući da je dečaka udario u glavu i oborio na zemlju - navodi izvor blizak istrazi za Republiku.

Jedna od devojaka koja je snimala ovo divljačko ponašanje izjavila je beogradskim medijima da su bile šokirane, da su dečaci sedeli mirno, a da se odjednom čulo jezivo zapomaganje.

 

 

Otišle smo deset-15 koraka dalje i čujemo vrisku: "Molim vas, pustite me, pustite me, nećemo više nikad." Drugarica se okrenula sekundu pre mene i videla kako ga je udario, šutnuo u nogu, dete je ostalo bez patike, udario ga je i iza glave u potiljak. Kako smo prilazile, setila sam se da snimim jer sam znala da će doći policija - ispričala je Marija V, koja je zabeležila kada se nasilnik obraćao dečaku.

Međutim, kako Republika saznaje, tokom sramne odbrane, nasilnik je negirao da je udario dečaka, i pravdao se da mu je patika verovatno ispala kada je potrčao.

NUDIO ODŠTETU

Iako je u policiji sve vreme pokušavao da se opravda za ovaj jezivi čin, ne želevši da prizna ni ono što je zabeleženo na snimku, nasilnik sa Kalemegdana je ponudio i novac u znak izvinjenja.

- Praktično je ponudio da plati dečaku zato što ga je tukao, iako je sve vreme negirao zločin. U jednom momentu je čak i rekao da jako voli decu i da mu je žao što se ovo dogodilo, pokušavajući da ubedi sve u to da nije kriv - navodi izvor Republike. 

UMESTO DA POMOGNE ON IH MALTRETIRAO

Incident koji se dogodio na Kalemegdanu zgrozio je mnoge koji su ostavljali poruke podrške dečacima ispod jezivog videa. Jedan od onih koji su oštro reagovali na ovo nasilje bio je i proslavljeni reprezentativac naše zemlje Vladimir Štimac, koji se tim povodom oglasio na Tviteru.

- Ćao svima, ako hoćete da popijete sok, imate dva dečaka koja su sama cedila sok i prodavala na Kalemegdanu. Čuo sam da su mnogo dobri, pošto je konkurencija koja ima 50+ godina napala tu decu i, kako sam čuo, jedno dete je dobilo i udarac, a drugo je vukao za ruku - napisao je Štimac i dodao:

- Koje reči upotrebiti za takvog nečoveka??? Pozivam sve da niko nikada ne kupi ništa s njegovog štanda.

Štimac ističe da je zgrožen:

- Meni je žao što ja nisam bio tu kada je vukao i udarao decu. U šta smo se to pretvorili??? Ej, deca mu konkurencija?! Umesto da je otišao i pomogao im ili neke njegove kupce preusmerio na njih da im pomogne, on ih maltretira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading