SLETEO SA PUTA I UDARIO U DRVO! Detalji teške nesreće kod Vrnjačke banje: Poginulo troje ljudi!

Autor:

Hronika

06.06.2023

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća se dogodila u mestu poznatijem kao "Šiljati kamen".

SLETEO SA PUTA I UDARIO U DRVO! Detalji teške nesreće kod Vrnjačke banje: Poginulo troje ljudi!

Foto: Ilustracija: Republika.rs, ST/Petar Divac, Profimedia

Vozač Nenad G. (62) iz Novog Sada automobila marke " škoda" kao i njegove saputnice u vozilu Radojka R. (74) i Nada G. (61) nastradali su u jezivoj nesreći koja se dogodila na putu ka Vrnjačkoj Banji, kod mesta Goč, dok je treća saputnica Ljiljana P (61) teško povređena.

Kako Đ nezvanično saznaje Informer, saobraćajna nesreća dogodila se kada je automobil marke "škoda rapid" kojim je upravljao Nenad G. sleteo sa puta i udario u drvo. 

Nesreća se dogodila u mestu poznatijem kao "Šiljati kamen".

U vozilu su pored vozača bile i tri putnice. Sumnja se da se nesreća dogodila kada je automobil usled neprilagođene brzine kretanja, a koji se kretao iz mesta Goč ka Vrnjačkoj Banji, sleteo sa puta i udario u drvo - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem i dodaje:

Nenad G., Radojka R i Ljiljana P. prevezeni su u bolnicu u Kraljevu dok je oda zadobijenih povreda na mestu nesreće preminula Nada G. Vozač automobila kao i povređena saputnica Radojka preminuli su na putu do bolnice dok je Ljiljana P. nakon Kraljeva prevezena u KC Kragujevac - objasnio je sagovornik. 

Prema našim ne potvrđenim informacijama, poginuli su Nenad G.  iz Novog Sada, Radojka R, koja je strana državljanka, kao i Nada G. iz Bačke Topole. Teško povređena Ljiljana P. smeštena je u KC Kragujevac

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading