PORODICE DEČAKA NEUTEŠNE, POTRAGA I DALJE TRAJE: Prošle nedelje slavio rođendan, bio je presrećan, a sad ovo...

Autor:

Hronika

30.05.2023

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Na obali pored Kajak kluba na Dunavu najpre su pronađene stvari dvojice nestalih dečaka – bicikli i obuća, dok od njih nema ni traga, ni glasa

PORODICE DEČAKA NEUTEŠNE, POTRAGA I DALJE TRAJE: Prošle nedelje slavio rođendan, bio je presrećan, a sad ovo...

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook/Nove Apatinske Novine

Potraga za dečacima iz Apatina

Sve dežurne službe su na terenu i od juče tragaju za dečacima koji su poslednji put viđeni na Dunavu u Apatinu oko 14 časova, a porodice mališana su neutešne i čekaju bilo kakvu informaciju.

Na obali pored Kajak kluba na Dunavu najpre su pronađene stvari dvojice nestalih dečaka – bicikli i obuća, dok od njih nema ni traga, ni glasa.

Na terenu su i ronioci, potraga za mališanima traje duže od 24 sata, a porodice nestalih dečaka su neutešne.

Kako priča rođak nestalog 10-godišnjaka, mališan je prošle nedelje proslavio rođendan, a sada ih je snašlo ovako nešto, pišu mediji.

„On je mezimac porodice, najmlađe dete, ima dve starije sestre.. Prošle nedelje je proslavio rođendan, bio je presrećan, svi smo.. I sada ovako nešto da se desi, strašno šta nas je snašlo“, priča rođak i dodaje:

„Ceo komšiluk ga voli, svi kažu da je divno i fino dete“.

Podsetimo, dečacima se izgubio trag juče oko 14 sati. Kako su meštani Apatina ispričali, oni su došli na pecanje na Dunavu.

„Njih trojica su došli ovde, dvojica koji su nestali počeli su da se izuvaju i da ulaze u vodu. Zvali su i trećeg ali je on odbio. Počeli su da ga zovu, da uđe sa njima, ali je samo rekao: „Ja tu ne ulazim“, seo na bicikl i otišao bez reči. Posle toga oni su nestali““, kaže meštanin.

Veliki broj pripadnika Žandarmerije, policije, ali rođaka trenutno je na terenu kako bi pomogli u potrazi.

Takođe, meštani Apatina uključili su se u potragu za nestalim dečacima.

Ono što otežava potragu jeste visok vodostaj reka, kao i to što je brza. Prema rečima meštana, deo Dunava na kome su nestali dečaci uopše nije za kupanje.

“Retko ko se tu kupa, voda je veoma brza I tu su jedino kajakaši, pošto se u blizini nalazi i kajakaški klub. Ljudi se ne kupaju tu”, kaže meštanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading