KOSTA JE IMAO SVOJE BUBICE! Majka dečaka ubice govorila o ponašanju svog sina

Autor:

Hronika

25.05.2023

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta je Kostina majka izjavila u policiji.

KOSTA JE IMAO SVOJE BUBICE! Majka dečaka ubice govorila o ponašanju svog sina

Foto: ST/Vladimir Lukić, Nikola Mutić, facebook

Majka Koste Kecmanovića

Bilo je nekih pubertetskih "bubica" kako su to razumevali, ali ništa dramatično, niti ozbiljno. On je u školi bio izvanredan, išao je i na vanškolske aktivnosti i niko se ništa u vezi njega nije žalio, niti je on govorio da ima neke probleme. U porodici je sve funkcionisalo kako treba i odnosu su bili dobri i normalni.

Ovo je neka suština koju je, kako Novosti nezvanično saznaju, prilikom davanja izjave u beogradskoj policiji ispričala Miljana Kecmanović majka maloletnog Koste, koji je 3. maja počinio stravičan zločin u svojoj školi "Vladislav Ribnikar", ubivši čuvara i devetero učenika i ranivši nastavnicu istorije i još pet đaka.

Policajci su majku pitali o svemu - od vrtića, kada je Kosta krenuo, kakav je bio, šta se dešavalo, kada je krenuo u školu, o odnosima sa drugarima, s kim se naviše družio, ako je imao sa kim je imao probleme, da li je imao kućnog ljubimca, kakvi su mu odnosi sa sestrom, da li se žalio na nešto, da li je bio nezadovoljan nečim. Kostini roditelji nisu razvedeni, niti rastavljeni, kako se spekulisalo, već su do zločina živeli zajedno.Otac mu je sada u pritvoru, a Kosta u bolnici, pišu Novosti.

Kostina majka za sada nije osumnjičena ni za šta i ona je u policiji bila na informativnom razgovoru kao građanin. Sa njom je bila advokat Irina Borović, koja je rekla da je majka odgovorila na sva postavljena pitanja.

- Pitali su je oko svih događanja vezanih za Kostu i njegov život i odnose sa drugima. Odgovarala je i na pitanja u vezi porodičnih prilika i odnosa, dakle sve što može da pomogne da se pokuša shvatiti zašto je to Kosta uradio i kako je do svega došlo. I majka želi da raume šta je uzrok - kazala je Irina Borović za Novosti.

U policiji će biti ispitana i žena koja je brinula o deci kad roditelji nisu bili tu i pomagala im u kući.

Inače Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je po službenoj dužnosti formiralo predmet u vezi sa zločinom u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar i pokrenulo predistragu, kako bi se utvrdilo da li je u radnjama majke maloletnog Koste, bilo elementi krivičnog dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Oni su policiji naložili da prikupi sva potrebna obaveštenja, uzmu izjave od majke, školskog pdedagoga i psihologa i utvrde činjenično stanje. Od njih tužilaštvo još nije dobilo povratni izveštaj, koji očekuju sledeće nedelje, kada sve obave.

Gradskom centru za socijalni rad naloženo je da izvrši dijagnostičku procenu funkcionisanja Kostine porodice i o tome dostavi izveštaj tužilaštvu.

Nakon toga preduzeće se odgovarajući koraci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Gordana

25.05.2023 19:38

E to sto ste vi naveli bubice su devijacije u ponasanju. Vrlo je u pravu covek koji je naveo da je u pitanju Aspergerov sindrom ili asocijalni poremecaj licnosti a koga su opozicioni mediji napali. Roditelji su morali da ga vode psihijatru i sada ce morati da preuzmu krivicu. Kako nisu primetili da je asocijalan i bez empatije. Ne moze da bude pisanje naucnog rada ispred dobrobiti deteta. Zaista su jako jako losi roditelji

Odgovori 75 68
Ns

25.05.2023 22:10

@Gordana - Suviše vi sebi dajete za pravo...

Odgovori 47 83
Mm

27.05.2023 12:07

@Gordana - A drugi roditelji u Srbiji odmah vode decu psihijatru kakve god bubice da uoče… malo sutra. A sem retkih izuzetaka zanemarivanja (koje ovde ne deluje kao slučaj) roditelji se trude koliko mogu, a savršeno nije nikad. Ko je ovo mogao da predpostavi kada se nikad nije desilo? I šta vi znate šta je njoj bilo preče? Koliko roditelja puno radi..

Odgovori 0 20
Katarina

27.05.2023 13:13

@Mm - Gordana vi ste totalni idiot .Za ovo sto navodite da je imao Asbergerov sindrom, mozete dobiti tuzbu u ime svih roditelja koji imaju decu sa As .sindromom.Sreća vasa da samo nick stoji, sram vas bilo izrečenih gluposti.

Odgovori 5 27