GINČE, CVETE NAŠ... REČI KOJE KIDAJU DUŠU: Mama se oprostila od Angeline, poslednje Kostine žrtve - OPROSTI ŠTO TE NISMO SAČUVALI!

Autor: Republika

Hronika

17.05.2023

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Angelinina porodica se od nje oprostila danas u potresnoj čitulji.

GINČE, CVETE NAŠ... REČI KOJE KIDAJU DUŠU: Mama se oprostila od Angeline, poslednje Kostine žrtve - OPROSTI ŠTO TE NISMO SAČUVALI!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Društvene mreže

Sahrana desete žrtve Koste Kecmanovića, Angeline Aćimović (14), je danas u 17 sati na groblju Lešće u Beogradu.

Njena porodica se od nje oprostila danas u potresnoj čitulji, koju prenosimo u celosti.

-Ginče, jedinstveni i neponovljivi cvete naš, imali smo ogromnu privilegiju da živimo sa tobom, za tebe i zbog tebe. Kako nadomestiti ogromnu prazninu izazvanu tvojim odlaskom u lepše, pravednije, uređenije i bezbednije mesto za život.

Tvoja misija na ovom svetu u kome je nezamislivo živeti bez tebe, bila je ispunjena besprekorno. Sa zadivljujućom lakoćom si umela da izazoveš osmeh na licu svakog od nas, da ostvariš čarobna dela svojim rukicama, da rešavaš zadatke kao od šale, da plešeš kao leptir, da se odlučno boriš za pravdu svuda i uvek, da svojim primerom budeš uzor svima nama, da ispuniš sva obećanja pa i da častiš keksiće kada dobiješ četvorku jer je bilo monotono videti samo petice u školi.

Ispunjeni tvojom ljubavlju i energijom, klanjamo ti se i molimo za oproštaj što te nismo sačuvali u ovom svetu, već smo dopustili da svoju misiju nastaviš tamo gore. Ljubavi, moli boga za nas da nam oprosti, a mi znajući da nas gledaš zajedno sa anđelima, potrudićemo se da postanemo bolji ljudi.

Neiscrpni izvore naše radosti, vole te više od neba i čekaju naš ponovni susret - napisali su oni, a u potpisu stoje imena njenih roditelja i najbližih rođaka.

Devojčica Angelina je bila najteže ranjena u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu. Nesrećno dete se nakon pucnjave u školi 12 dana borilo za život, ali teške povrede od metka u glavi nije uspela da pobedi. Njeno srce prestalo je da kuca 15. maja i tako je ona postala deseta žrtva dečaka Koste Kecmanovića (14) koji je 3. maja nasumičnom pucnjavom u školi usmrtio još osam učenika i radnika obezbeđenja, a nastavnicu istorije i drugih četvoro učenika ranio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (8)

Loading
Ljubica

17.05.2023 16:34

Andjelu mali iskreno saučešće porodici

Svetlana

17.05.2023 19:30

Saučešće porodici od srca

Odgovori 10 1
veljko

17.05.2023 23:48

laka ti zemlja andjele,a Vama divni ljudi da nekako prevazicete nemerljivu bol

Pedja

18.05.2023 16:51

Nadam se da si našla svoj mir u nekom boljem i pravednijem svetu, nego što je to ovaj naš ovozemaljski pun mržnje, pohlepe i nasilja. Neka te anđeli čuvaju zauvek.