POZNATO STANJE ŽENE KOJU JE DEČAK NAPAO SEKIROM: Ima ozbiljne povrede glave, njen sin kritično!

Autor:

Hronika

14.05.2023

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pacijentkinja iz Nove Crnje primljena je na Kliniku za neurohirurgiju Kliničkog centra Vojvodine preko Urgentnog centra zbog povrede glave.

POZNATO STANJE ŽENE KOJU JE DEČAK NAPAO SEKIROM: Ima ozbiljne povrede glave, njen sin kritično!

Foto: ST/N. MANDIĆ, Facebook, Shutterstock

Napad sekirom u Novoj Crnji

V. S. (57) i njen sin M. S. (17) teško su povređeni kada ih je A. L. (13) napao sekirom u selu Radojevo u Novoj Crnji, a kako se saznaje V. S. je trenutno stabilnog opšteg stanja.

Kako priča PR Kliničkog centra Vojvodine, Siniša Knežević, pacijentkinja je primljena na Kliniku za neurohirurgiju Kliničkog centra Vojvodine preko Urgentnog centra zbog povrede glave.

- Nakon prijema u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine sprovedena je adekvatna dijagnostika i primarni hirurški tretman. Pacijentkinja je stabilnog opšteg stanja hospitalizovana je na Klinici za neurohirurgiju gde se sprovodi dalji intenzivni konzervativni tretman i monitoring - rekao je Knežević, piše Blic.

Da podsetimo, mladić M. S. (17) zatečen je u Ulici Maršala Tita ispred broja 100 sa ubodnim ranama na stomaku. U kući je zatečena njegova majka V. S. sa povredama glave.

- Njih je sekirom napao A. L. (13) iz Radojeva. U Urgentni centar Zrenjaninske bolnice majci i sinu su konstatovane teške telesne povrede opasne po život - kaže izvor.

Otac priveden, krivična prijava i protiv majke

Kako se nezvanično saznaje, ocu maloletnog dečaka K. L. (31) je određeno zadržavanje zbog krivičnog dela - zapuštanja i zlostavljanja maloletnog deteta.

Krivična prijava u redovnom postupku će biti podneta i protiv N. T. (32), majke maloletnog dečaka, i to zbog krivičnog dela - zapuštanje i zlostavljanje maloletnog deteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading