UHAPŠENE VOĐE BALKANSKOG NARKO-KARTELA: Najveća akcija srpske policije - uhvaćeni sa 7 tona kokaina!

Autor:

Hronika

11.05.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru međunarodne akcije "EASY", ministarstvo unutrasnjih poslova u saradnji sa Europolom i Tuzilastvom za organizovani kriminal uhapsilo je i privelo vođe Balkanskog kartela.

UHAPŠENE VOĐE BALKANSKOG NARKO-KARTELA: Najveća akcija srpske policije - uhvaćeni sa 7 tona kokaina!

Foto: Printscreen/youtube/MUP

Policija izvršila hapšenje

U velikoj policijskoj akciji "Izi" uhapšena je balkanska kriminalna grupa deo narko-kartela, a kod njih je pronađeno 7 tona kokaina.

U okviru međunarodne akcije "EASY", ministarstvo unutrašnjih poslova u saradnji sa Europolom i Tužilaštvom za organizovani kriminal uhapsilo je i privelo vođe Balkanskog kartela koje je poslednjih godina organizovalo šverc vise od 7 tona kokaina na područje Evrope.

Akcija je sprovedena u najvećoj tajnosti u saradnji sa policijama Holandije i Belgije uz koordinaciju Europola, a uhapšena su lica koja su vođe ovog najvećeg kartela u Evropi.

U Minsitarstvu unutrašnjih poslova će danas povodom ovoga, između ostalog, biti održana vanredna konferencija za novinare.

Tema konferencije su danasnje akcije:

1. Hapšenje Balkanski kartel

2. OKG prostitucija (jutros uhapšeni)

3. Hapšenja oko EPS-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading