SRUŠENA DIVLJA AUTO-PERIONICA! Zagađivala Topčidersku reku, sada je tome KRAJ! (FOTO, VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

11.05.2023

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grad Beograd nastavio je sa uklanjanjem nelegalnih objekata nakon najave da će se stati na put divljoj gradnji i uzurpaciji javnih površina.

SRUŠENA DIVLJA AUTO-PERIONICA! Zagađivala Topčidersku reku, sada je tome KRAJ! (FOTO, VIDEO)

Foto: Nikola Mutić

Nelegalna auto-perionica koja se nalazi na Bulevaru Patrijarha Pavla preko puta Sportskog centra Rakovica već dugo je zagađivala Topčidersku reku, ali se tome stalo na kraj, pa je objekat srušen, zahvaljujući gradskoj inspekciji.

Prema rečima komšija koji žive u blizini i koji su upućeni u slučaj kažu da je konačno došlo vreme da se neodgovornim firmama stane na put, i da se pobrinemo svi zajedno za životnu sredinu. 

- Svako ko ne poštuje propise treba da snosi sankcije, tako i perionica. Kažu da su bacali svašta u reku, ispuštali vodu od pranja auta. Ophođenje prema prirodi treba da nam bude prioritet. Pozdravljam odluku gradske inspekcije - rekao je komšija koji živi u neposrednoj blizini.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
maricic aleksandar

11.05.2023 17:26

kome se ovaj zamerio...pa celu topciderku pretvaraju u kanalicani kolektor u koji ce ukljuciti svu kanslizaciju iz zgrada koje ce graditi na placevima imr-a , dmb-a i livnice....zagadjivao reku ....