EVO KAKO JE UROŠ BLAŽIĆ HTEO DA PREVARI POLICIJU: U njegovom mercedesu pronađeno nešto što je planirao da iskoristi tokom bekstva!

Autor:

Hronika

10.05.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U automobilu su pronađena tri prazna okvira automatske puške, nekoliko ručno pravljenih bombi, mnogo municije i pištoljim kao i još jedan predmet koji je planirao da iskoristi kako bi pokušao da prevari policiju.

EVO KAKO JE UROŠ BLAŽIĆ HTEO DA PREVARI POLICIJU: U njegovom mercedesu pronađeno nešto što je planirao da iskoristi tokom bekstva!

Foto: ST/Nemanja Pančić, MUP

Uroš Blažić

Policija je u selu Šepšin kod Mladenovca pronašla "mercedes" iz kog je Uroš B. (21) u kasnim večernjim satima 4. maja pucao na nedužne meštane sela Malo Orašje i Dubona. U njemu je, osim oružja, pronađen i ranac za dostavu hrane.

Vozilo je bilo skriveno na oko kilometar udaljenosti od glavnog puta. Meštani Šepšina, ali i okolnih sela, sumnjali su da je Urošev automobil baš na nekom od zemljanih puteva u Šepšinu, ali su pretpostavljali da se zaglavio.

U automobilu su pronađena tri prazna okvira automatske puške, nekoliko ručno pravljenih bombi, mnogo municije i pištolji, piše Telegraf.

Još jedan detalj, koji nije prošao nezapaženo, je da se u automobilu nalazio i ranac koji se koristi za dostavu hrane. Kako saznaje Telegraf.rs, Uroš B. je ranac kod sebe imao kako bi se, ako ga tokom bekstva zaustavi policija, predstavio kao dostavljač koji se slučajno našao na tom putu, piše Telegraf.

Podsetimo, Uroš je seo u mercedes nakon što je u Orašju ubio Marka M. (18), Aleksandara M. (18), N. M. (15), Lazara M. (20) i Nemanju S. (21).

U selu Dubona ubio je policajca Milana P., njegovu sestru Kristinu P. i Dalibora T.

Zatim se dao u beg. Otarasio se puške, automobila i mobilnog telefona. Iz jedne kuće u selu Šepšin ukrao je automobil kojim se odvezao do Malog Požarevca, gde je zaustavio taksistu i pod pretnjom bombom ga naterao da ga odveze u sleo Vinjište kod Kragujevca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading