ŠTA ĆE BITI SA KOSTOM?! Advokat Mrdalj: Neće ga tek tako pustiti

Autor:

Hronika

03.05.2023

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće pravno nategnuta ali dečak neće moći tek tako da ode kući

ŠTA ĆE BITI SA KOSTOM?! Advokat Mrdalj: Neće ga tek tako pustiti

Foto: Privatna arhiva

Napadač sa Vračara

Kosta Kecmanović (14) ubio je osmoro učenika svoje škole i školskog čuvara nakon čega je priveden u dvorištu. Budući da je maloletan, Kosta Kecmanović neće krivično odgovarati, ali od odluke tužioca zavisi koliko će on biti zadržan u pritvoru.

Kako za Republiku objašnjava advokat Dragomir Mrdalj po zakonu dečakova majka, budući da je otac priveden, može nakon saslušanja da ode po svog sina, ali da lično misli ga neće tek tako pustiti.

- Mi nikada u istoriji nismo imali ovako nešto. da maloletno lice počini tolika ubistva. Mislim da će se iznaći neko rešenje, pravno nategnuto i na ivici zakona, ali da ga neće pustiti da tek tako odšeta kući - kaže Mrdalj.

Veselin Milić, načelnik PS Beograd, istakao je da je policija odmah po prijavi zamenice direktorke izašla na teren i dodao da je poziv dobila policija i od strane napadača Krsmanović Koste.

Bio sam na hiljade uviđaja, ovo je u srpskom društvu nezapamćeno. Prema do sada prikupljenim podacima, dete je već duže vreme planirao događaj. Pištolje je uzeo iz stana oca, poneo je i molotovljeve koktele. Prvo je pucao u radnika obezbeđenja, pa u dežurnu učenicu. Posle zločina, pozvao je policiju. Sam je radio plan ulaza u školu, izlaza u školu. Odredio je prioritetne mete, kako koje dete da likvidira i po kom broju - izjavio je Milić.

On je pokazao i spisak koji je Kosta Kecmanović napravio za koje je planirao da ubije.

Dečak nema ni zrno kajanja za zločin koji je počinio. Nikakav odnos prema krvavom piru. U policiji je sve ispričao šta i kako je planirao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Mile

03.05.2023 15:20

Gde da ga puste?

Marija

03.05.2023 17:00

Gde da ga puste?

Borko

04.05.2023 17:47

Ruzicu, podnesi ostavku.