Maštao da bude KRIMINALAC KAO KNELE: OBRENOVAČKI TINEJDŽER NASRNUO NA OCA, nesrećni čovek zapeo i preminuo

Autor:

Hronika

02.05.2023

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin 46-ogodišnjeg Obrenovčanina koji je premino usred sukoba sa sinom jer se sapleo i pao, fanatično je obožavao lik beogradskog "momka iz podzemlja" Aleksandra Kneževića Kneleta koji je ubijen u mafijaškom obračunu 92. godine u kafiću u Beogradu.

Maštao da bude KRIMINALAC KAO KNELE: OBRENOVAČKI TINEJDŽER NASRNUO NA OCA, nesrećni čovek zapeo i preminuo

Foto: Facebook

M. M.(17) koji je oca Dejana M. (46) izveo iz takta i čak fizički nasrnuo na njega, da bi se u otac usred sukoba sapleo u dvorištu i od pada stradao, otvoreno je pokazivao da su mu uzor poznati kriminalci. Sve se desilo oko 22 sata u nedelju. 

M. M. je na Fejsbuku, čak na nekoliko profila, sam sebe nazvao Knele i umesto svoje objavio njegovu fotografiju. 

Foto: Facebook

Dejan M. pao mrtav u toku sukoba sa sinom M. M. koji se ugleda na krimi zvezdz devedesetih

Prepoznatljiv po dizelaškom stilu i zlatnim kajlama koje je ponosno nosio, Aleksandar Knežević je, nesumnjivo, bio uzor momku koji je prema navodima upućenih, oca toliko izveo iz takta da čovek nije vodio računa ni kuda, a nikako se kreće.  

- Otac i sin su se posvađali u kući, i jedan od njih je izašo ispred kuće, a drugi krenuo za njim u žaru svađe, a potom se nerećni Dejan M. nakon guranja i koškanja sa sinom sapleo o lanac ili psa i pao. Pad je bio koban i čovek je ostao na mestu ostao mrtav - rekao je izvor iz istrage za Republiku. 

Dejanov sin i supruga policiji su rekli da se Dejan sam sapleo i pao, dok je Dejanova ćerka rekla da nije bila kod kuće u vreme tragedije. 

Inače, nesrećni čovek bio je varilac po zanimanju i bio je dobar komšija. Čitavu porodicu, oca majku, ćerku i sina komšije opisuju kao mirne ljude, dok su portali preneli da je  M. M. odranije poznat policiji po krivičnim delima nasilničko ponašenje i nedozvoljeno držanje i stavljanje u promet opojnih droga. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Kiki

02.05.2023 17:48

Ne verujem u tu priču.