DOPUNA KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV NASILNIKA SA ČUKARICE KOJI JE SLOMIO NOS BRAĆI? Policija razgovara sa ženom o navodima o višegodišnjem nasilju

Autor:

Hronika

28.04.2023

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasilnik S. M. koji je suprugu pretukao i izbacio iz kuće, a potom pištoljem nasrnuo na dva brata preteći da će sve da ih pobije, razoružan je posle filmske potere na Čukarici i intervencije specijalaca sa dugim cevima, koji su ga smestili iza rešetaka.

DOPUNA KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV NASILNIKA SA ČUKARICE KOJI JE SLOMIO NOS BRAĆI? Policija razgovara sa ženom o navodima o višegodišnjem nasilju

Foto: ST/N. MANDIĆ, Shutterstock

Policija izvršila hapšenje

Drama se dogodila u nedelju oko 14 sati, u porodičnoj kući u Beogradu. Osumnjičeni S. M. je namamio braću u svoj deo kuće pod izgovorom "da mu nešto pomognu“.

Kada su otišli tamo, potegao je pištolj na njih. Brata I. M. je nekoliko puta udario drškom pištolja po glavi, dok je drugom bratu polomio nos i lobanju! Braća su pokušala da ga savladaju, i odbrane se, nakon par udarac otčali su od nasilinka da pozovu policiju.

Osumnjičeni S. M. pobegao je sa pištoljem, preteći da će se vratiti da ih sve pobije. Ubrzo je došla policija, koja je naknadno pozvala specijalce sa dugim cevima, koji su posle filmske jurnjave po njivama uspeli da ga uhvate i savladaju.

Povodom ovog slučaja oglasili su se iz Drugog Osnovnog javnog tužilaštva.

- Imajući u vidu da su poslednjih dana u dnevnoj štampi u više navrata objavljivani tekstovi u kojima se navodi da je bivša supruga okrivljenog S.M, protiv koga se pred Drugim OJT u Beogradu vodi postupak zbog izvršenja krivičnog dela Nasilje u porodici ( u odnosu na braću, oštećene I.M i L.M) i krivičnog dela Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija (jer je kod njega prilikom pretresa stana pronađena određena količina municije), i koji se nalazi u pritvoru, trpela višegodisnje nasilje, koje prethodno nije prijavljivala nadležnim organima, postupajući zamenik javnog tužioca podneo je zahtev nadležnoj PS Čukarica da obavi razgovor sa J.R.M na sve okolnosti koje su u medijima i izneti, nakon čega će se doneti odluka o podnošenju dopune krivične prijave protiv S.M i za krivično delo Nasilje u porodici i u odnosu na bivšu suprugu, u cilju sprovodjenja jedinstvenog postupka - saopšteno je iz Drugog Osvnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading