U DOSIJEU DILOVANJE DROGE, TUČE, PUCNJAVA: Ranjeni Vuk sa Petlovog brda dobro poznat policiji - već imao problema sa zakonom i DEBEO DOSIJE!

Autor:

Hronika

27.04.2023

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre dve godine na Vuka i njegovog prijatelja iz istog kraja, maskirana osoba ispalila je kišu metaka.

U DOSIJEU DILOVANJE DROGE, TUČE, PUCNJAVA: Ranjeni Vuk sa Petlovog brda dobro poznat policiji - već imao problema sa zakonom i DEBEO DOSIJE!

Foto: Ilustracija St-V.Lukić, Instagram

Vuk J. J. ranjen u sačekuši na Petlovom brdu

Vuk J. J. (26) koji je sinoć oko 21 sat upucan na Petlovom brdu, dobro je poznat policiji u Rakovici, a i ranije je bio na meti napadača, kako nezvanicno saznaje Republika.

Pre dve godine na Vuka i njegovog prijatelja Petra Ć. iz istog kraja, maskirana osoba ispalila je kišu metaka u Ulici Bože Baucala, takođe u  beogradskom naselju Petlovo brdo.

-Obojica su dobro poznati policiji, i to zbog droge, krađa, ali i nasilja u porodici -  rekao je jedan komšija, a njegovu priču potvrđuju i drugi susedi potvrđujući da ih znaju kao momke koji su imali problema sa zakonom i imaju podebele dosijee.

Foto: Ilustracija Rina, Instagram

Policija vrši uviđaj 

Pre dve godine meštanin Petlovog brda za medije je rekao da su po sredi najverovatnije dilerske razmirice.

Dilerska posla.  Ovaj kraj vam je takav. Imamo tu šest-sedam momaka koji se time bave, ovde je stalno neko isterivanje pravde, često umeju i da se razračunavanju. Ali, ljudi valjda oguglaju, pa kada čuju pucanj, kao da čuju petardu – rekao je zbunjeni čovek. 

Iz zgrade u kojoj Vuk stanuje rekli su da se i Vukov otac bavio mutnim poslovima.

 - Neko je hteo da ga ubije ili samo da ga opomene, ko će ga znati. Inspektori i danas češljaju mesto pucnjave i ispituju komšije, porodicu i prijatelje ranjenog mladića. Proverava se svaki pedalj oko mesta pucnjave. Ispituju se svi oni koji bi mogli dati neku informaciju koja bi pomogla u istrazi. Poveravaju se nadzorne kamere koje su možda snimile napoznazog napadača ili nešto sumnjivo - navodi izvor iz istrage.

Foto: Instagram, Tanjug

Vuk J.J. ranjen u sačekuši na Petlovom Brdu

Podsetimo, sinoć je ranjenog i u teškom stanju Vuka J. J: na Vojnomedicinsku akademiju dovezao taksista. Sa Vukom je bila i devojka. Istragom je utvrđeno da ona nije videla pucnjavu, već ju je ranjeni momak pozvao. Svedoka obračuna nije bilo.

Policija je ispred zgrade gde Vuk živi našla dve čaure. One su poslate na veštačenje. Nekoliko sati posle pucnjave u Beogradu je na snazi bila akcija "Vihor". Raspisana je potraga za napadačem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading