ZAČULO SE ŠKRIPANJE KOČNICA, PA JAK UDARAC! Teška nesreća u Čačku: Videli smo ženu kako nepomično leži! (FOTO)

Autor:

Hronika

25.04.2023

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici saobraćajne policije nakon uvidjaja utvrdiće sve okolnosti koje su dovele do ove nezgode.

ZAČULO SE ŠKRIPANJE KOČNICA, PA JAK UDARAC! Teška nesreća u Čačku: Videli smo ženu kako nepomično leži! (FOTO)

Foto: RINA

Jedna osoba teško je povredjena u udesu koji se dogodio tokom popodneva u ulici Devet Jugovića u Čačku, kada je prelazeći ulicu, zenu starije životne sustigao vozač audia i naneo je teške telesne povrede.

- Zaculi smo škripanje kočnica, a zatim i jak udarac. Kada smo se okrenuli videli smo ženu kako nepomično leži na kolovozu, dok je na automobilu ulubljen ceo prednji kraj od silne udarca - kažu očevici za agenciju RINA.

Foto: RINA

Udes u Čačku

Odmah po prijavi na lice mesta izasle su ekipe Hitne pomoći koje su povredjenu osobu prevezli u OB Čačak.

- Na urgentno prijemno odeljenje primljena, je zenska osoba starosti 54 godine, povređena u saobraćajnom udesu. Pacijentinja primljena u tesko opštem stanju, sa, povredama glave, grudnom koša i ekstremiteta. U toku je dijagnistika i opservacija. Za, dalje informacije posle zavrsene dijagnstike - potvrdjeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Pripadnici saobraćajne policije nakon uvidjaja utvrdiće sve okolnosti koje su dovele do ove nezgode u širem centru Čačka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mario

26.04.2023 11:27

Ako je žena prelazila van pešačkog, ona je kriva. Ako je momak vozio brže od dozvoljene brzine, logično da nije stigao da ukoči. Nadležni će po tragu kočenja da ustanove da li je vozio brže od dozvoljene brzine. Ako je tako, svakako su oboje krivi. Po udubljenju na kolima sve govori da je momak jurio i jedva ukočio, a žena je svakako videla auto i računala da ide sporije.