TUKAO JE TOLIKO DA JOJ JE PUKLA BUBNA OPNA, DANIMA JE DRŽAO ZATVORENU! Jeziv zločin u Beogradu: Mladić mučio devojku, prijavila ga za otmicu

Autor:

Hronika

25.04.2023

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećna devojka pobegla od nasilnika i slučaj prijavila policiji.

TUKAO JE TOLIKO DA JOJ JE PUKLA BUBNA OPNA, DANIMA JE DRŽAO ZATVORENU! Jeziv zločin u Beogradu: Mladić mučio devojku, prijavila ga za otmicu

Foto: Profimedia, Shutterstock

Nasilje

Policija u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsila je nasilnika Lj. M. (33) koga je devojka (28) prijavila za otmicu, zlostavljanje i mučenje, saznaje "Telegraf.rs".

Njemu je određen pritvor do 30 dana.

Nesrećna devojka došla je u policiju i prijavila da ju je partner oteo, zaključao u kuću i tu je držao danima.

- Žrtva je ispričala da ju je dečko odveo kod sebe u kuću gde ju je nakon svađe nazivao pogrdnim imenima, a kada je želela da mu pobegne on ju je zaključao. Danima ju je držao pod ključem. Ona je rekla da ju je tukao, mučio i zlostavljao. U jednom trenutku uspela je da pobegne nasilniku i ode kod lekara. Tamo su joj konstatovali teške telesne povrede, a od udaraca u glavu pukla joj je bubna opna - kaže naš izvor blizak celom slučaju, piše Telegraf.

Za njim je odmah raspisana potraga, ali se nakon zločina krio po Beogradu.

Kako saznajemo njega je beogradska policija uhapsila u subotu u Surčinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading