KRVAV JE IŠAO ULICOM, HTEO JE DA NAPADNE JOŠ JEDNU ŽENU: Jezivi detalji surovog zločina u Pančevu, a ovo je mogući motiv

Autor:

Hronika

22.04.2023

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni muškarac je bio problematičan.

KRVAV JE IŠAO ULICOM, HTEO JE DA NAPADNE JOŠ JEDNU ŽENU: Jezivi detalji surovog zločina u Pančevu, a ovo je mogući motiv

Foto: shutterstock

Policija na terenu

U pančevačkom naselju Margita danas je došlo do teškog ubistva kada je muškarac D.D. (64) usmrtio nožem staricu S.J. (77) zbog komšijskih razmirica. Incident se odigrao u Ulici Mateje Gubca.

Kako saznaje Telegraf sa lica mesta od jednog od komšija do svađe je došlo zbog spora oko investitora.

- Zato je on pomahnitao i ubio je. Nesuglasice oko dogovora sa investitorom. On je došao do njene kuće nožem, napao je, krvav išao ulicom, hteo da napadne još jednu ženu ali je pobegla - tvrdi sagovornik.

Kako navode očevici, osumnjičeni muškarac bio je problematičan i "pomahnitao". Žrtva nije živela sama, već je imala i unuke.

Osumnjičeni je uhapšen odmah nakon izvršenja zločina i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Kako je saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, dežurna zamenica javnog tužioca je izašla na mesto događaja radi obavljanja uviđaja, naredila je sudsko-medicinsku obdukciju beživotnog tela i preduzela je druge radnje radi prikupljanja dokaza.

Podsetimo, ovo je drugo ubistvo koje se tokom protekla 24 sata dogodilo u Srbiji. Saša I. (46) iz Leskovca, zvani Kapetan uhapšen je zbog sumnje da je sinoć svirepo ubio svoju emotivnu partnerku Gordanu D. (56).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading