SNIMLJEN POKUŠAJ UBISTVA U ZEMUNU: Kamera zabeležila napad - Nenad kolegu više puta izbo nožem, pa ga ostavio u lokvi krvi!

Autor:

Hronika

20.04.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je pronašla nož kojim je Nenad izbo Dejana u Zemunu

SNIMLJEN POKUŠAJ UBISTVA U ZEMUNU: Kamera zabeležila napad - Nenad kolegu više puta izbo nožem, pa ga ostavio u lokvi krvi!

Foto: shutterstock

Hapšenje, nož

Nenada M. (29) koji je uhapšen zbog sumnje da je sinoć oko 22 sata u Zemunu u Ulici Batajnički drum nožem pokušao da ubije kolegu Dejana S. (37), kako se saznaje, snimile su kamere objekta na čijem parkingu se dogodio napad.

- Objekat poseduje video nadzor, tako da je napad snimljen. Inače, nož je nađen na auto-putu za Novi Sad kod broja 120. Bio je u travi kod semafora - rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja, piše Telegraf.

Povređeni je primljen u bolnicu na Bežanijskoj kosi gde su mu konstatovane četiri ubodne rane i nalazi se na odeljenju hirurgije.

Prema prvim informacijama, dvojica kolega posvađali su se na parkingu firme. U jednom trenutku Nenad je uzeo nož i nekoliko puta izbo Dejana po leđima. Nakon pokušaja ubistva on je ostavio kolegu u lokvi krvi i odvezao se kući.

Uhapšen je nekoliko minuta kasnije. Policija je pronašla nož kojim je Nenad izbo Dejana.

Istragu vodi zamenik Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading