UŽAS U NIŠU: Nadrogiran i pijan ukrao kamion i pokušao da pobegne iz grada

Autor:

Hronika

12.04.2023

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utvrđeno je da je osumnjičeni vozilom upravljao pod dejstvom kokaina, marihuane i benzodijazepina, saopštila je policija.

UŽAS U NIŠU: Nadrogiran i pijan ukrao kamion  i pokušao da pobegne iz grada

Foto: shutterstock

Autobus u saobraćajnoj nesreći

Policija u Nišu je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsila muškarca N. L. (29) iz ovog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

Sumnja se da je N. L. jutros otuđio kamion marke „iveko“ i pokušao da pobegne iz grada. Policija je brzom i efikasnom akcijom u blizini auto-puta sustigla vozača i kamion.

Utvrđeno je da je osumnjičeni vozilom upravljao pod dejstvom kokaina, marihuane i benzodijazepina, saopštila je policija. Kamion je vraćen vlasniku.

Takođe, kod osumnjičenog je pronađena manja količina materije za koju se sumnja da je marihuana i praškasta materija za koju se sumnja da je kokain.

Nakon veštačenja protiv njega će biti podneta odgovarajuća krivična prijava. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, kako piše Pink..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading