BEŽALI SU KA GARAŽAMA, ALI SU IH "HIJENE" STIGLE: Očevidac o svim detaljima masovnog obračuna navijača - bila je to krvnička tuča (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Zvezde parkirali su se kod garaža i sa palicama pojurili ka parku ka navijačima Partizana - kaže očevidac masovne tuče za portal Republika.rs.

BEŽALI SU KA GARAŽAMA, ALI SU IH "HIJENE" STIGLE: Očevidac o svim detaljima masovnog obračuna navijača - bila je to krvnička tuča (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/V.lukić, Twitter, Shutterstock

Masovna tuča navijača

Masovna tuča navijača privrženih klubovima dva najveća fudbalska beogradska rivala Crvene zvezde i Partizana odigrala se noćas u Novom Beogradu, a kako očevidci kažu za portal Republika.rs bilo je to krvničko prebijanje.

Jedna stanar zgrade u Gandijevoj ispričao je za Republiku sve detalje masovne tuče u na Novom Beogradu.

- Navijači Zvezde parkirali su se kod garaža i sa palicama pojurili ka parku. Bilo ih je oko 30. Navijači Partizana, oko 10 njih, mirno su sedeli na klupicama, kao i svake večeri. Onda su ih Zvezdaši pojurili, a oni su pobegli ka garažama gde su ovima kola. Tu su ih sustigli i krvnički pretukli, a onda seli u kola i pobegli ka Vojvođanskoj ulici - opisuje stanar Gandijeve za naš portal.

Jedan od očevidaca kaže da su scene bile stravične.

- Krvi je bilo svuda. Jedan momak je puštao stravične krike, a drugom je drug vezao glavu duksom jer je krvarila. Čuo sam i da je jedan rekao: "Platiće nam za ovo" - navodi naš sagovornik.

Jutro nakon masovne tuče na Novom Beogradu vidljivi su tragovi jezivog sukoba. Na mestu gde je došlo do tuče i jutros su vidljivi tragovi krvi.

Kako saznajemo, motiv za napad su grafiti koje su Grobari prekrečili Delijama.

Da podsetimo, pre nekoliko dana upravo u Novom Beogradu uhapšeni su navijači Partizana iz grupe "Vandal bojsi". Kod njih su tom prilikom pronađene drvene palice, fantomke i sprejevi za ispisivanje grafita.

Izvor je tada otkrio da su se ti navijači pripremali za tuču sa pristalicama suprotnog tabora. Upravo ovo je bio jedan od glavnih motiva za masovnu tuču koja se dogodila samo nekoliko dana nakon ovih priprema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading