Srbija kao pobednik grupe ide na EURO! Skoro dupla zarada

Autor:

Sport

23.03.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šansa koja deluje realno.

Srbija kao pobednik grupe ide na EURO! Skoro dupla zarada

Foto: mozzartbet.com

Propustili smo pet završnih turnira, odlazak na naredni je postavljen kao ultimativni cilj. I to direktno, kao što smo se u velikom stilu, kao prvi u grupi, plasirali na Mundijal u Kataru, tako bi mogli reprezentativci Srbije i do Prvenstva Evrope koje se 2024. održava u Nemačkoj.

Propozicije su takve da dva prvoplasirana tima iz svake grupe osiguravaju plasman. Postoji još jedna staza, za one koji ne uspeju na taj način, a tiče se baraža Lige nacija, ali to je samo rezervna varijanta.

Svi su uvereni da Orlovima neće biti potrebna, jer ih ionako mnogi vide kao prve favorite u Grupi G kvalifikacija za EP.

Činjenica da nam i konkurenti leže, od Litvanije, preko Crne Gore, do Bugarske i Mađarske, sugeriše da smo u dobroj poziciji. Mozzart vam nudi šansu da zaradite na osnovu procena da smo favoriti, jer u slučaju da Srbija osvoji prvo mesto u Grupi G svaka uplata se množi sa 1,90.

Republika

Nije loša opcija, imajući u vidu da smo prošli kvalifikacioni ciklus, za Svetsko prvenstvo, u konkurenciji Portugala, okončali kao pobednici.

Na mečeve kvalifikacija za EP u Nemačkoj kladi se OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading