UHAPŠEN VOZAČ KAMIONA KOJI JE UBIO DEVOJČICU (2): Dete udario ispred porodične kuće, preminula na licu mesta

Autor: Republika

Hronika

08.03.2023

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač kamiona M.K. (44) koji je danas u romskom naselju ispod Pančevačkog mosta oko 11:05 časova oborio devojčicu (2) koja je stradala na licu mesta, uhapšen je.

UHAPŠEN VOZAČ KAMIONA KOJI JE UBIO DEVOJČICU (2): Dete udario ispred porodične kuće, preminula na licu mesta

Foto: ST/N. MANDIĆ, Shutterstock

Policija izvršila hapšenje

Kako smo pisali, devojčicu je udario kamion JKP "Vodovod i kanalizacija" koji se tom prilikom kretao u rikverc, prema pisanju Blica.

Vozač kamiona u protekle dve godine nije imao saobraćajnih prekršaja, na alkotestu bio je negativan.

Prema rečima očevidaca, kamion je dete udario ispred porodične kuće. Neki beogradski mediji prenose da je mama devojčice bila pored nje u trenutku nesreće. Očevici nam potvrđuju to, čak kažu i da ju je majka držala za ruku.

Foto: Shutterstock

 

Baka preminula devojčice rekla je da su jedva skupili hrabrosti da joj sopšte da joj je ćerka poginula. Iako je bila u njenoj blizini kada sve se to desilo, kako nam je ispričala baba, majka se u trenutku nesreće onesvestila, tako da je tek kasnije saznala najtužniju vest.

Nesrećna žena, kao i njen suprug, otac devojče, ne prestaju da plaču, ispred porodične kuće čuju se jaucinesrećnih roditelja.

Naposredno pre nesreće, devojčica je držala i majku za ruku, ali se u trenutku otrgla. Majka je samo čula udarac, a kada je uvidela šta se desilo, pala je u nesvest. Da joj je dete ostalo na mestu mrtvo, saznala je tek kasnije.

Devojčica je bila najmlađa u ovoj porodici, pored još tri brata i dve sestre.

Očevici tvrde i da je vozač pričao mobilnim telefonom dok je upravljao vozilom.

Podsetimo, tragičan događaj desio se danas oko 11 časova u Ulici Vuka Vrčevića, kod Beton Baze, ispod Pančevačkog mosta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading