ZORANU MARJANOVIĆU ISPUNJENA NAJVEĆA ŽELJA! Evo šta je tražio u zatvoru i šta mu je ODOBRENO! Srećan kao malo dete!

Autor:

Hronika

01.03.2023

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović, koji je u julu prvostepeno osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, u Okružnom zatvoru, poznatijem kao CZ, i dalje čeka odluku o žalbi na presudu, a do tada ispunjena mu je jedina želja koju je imao od kada je "iza rešetaka".

ZORANU MARJANOVIĆU ISPUNJENA NAJVEĆA ŽELJA! Evo šta je tražio u zatvoru i šta mu je ODOBRENO! Srećan kao malo dete!

Foto: Foto-Montaža: Profimedia, ST/N. Pancić

- Još uvek se čeka da Apelacija zakaže novo suđenje, obzirom da su advokati uložili žalbu na presudu. U međuvremenu, njemu su u posetu dolazili brat, snaja, sin iz prvog braka, a sada je omogućeno i da ćerka Jana (Marjanović) dođe. To mu je bila najveća želja. Inače, dane provodi u molitvi, a hranu i odeću mu donosi porodica. Miran je u zatvoru, ne pravi probleme - rekao je sagovornik iz istrage za Kurir.

Podsetimo, advokati Zorana Marjanovića, koji je u julu prošle godine osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene, žalbu na odluku suda poslali su u Apelacioni sud.

O presudi će odlučivati veće od pet sudija jer je reč o teškom ubistvu i visokoj kazni zatvora.

Zoran Marjanović je 22. jula ove godine je proglašen krivim za ubistvo supruge Jelene. Sudija Jelena Škulić tada je navela da ubistvo "Jelene Marjanović nije savršen zločin" i saopštila da je sudsko veće jednoglasno odlučilo da Zorana Marjanovića osudi na maksimalnu kaznu.

Poznata pevačica ubijena je 2. aprila 2016. godine na naspipu u Borči.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading